3,5 éves gyermekemnek a lehelete iszonyú acetonos . Mitől lehet?
a tejet csak félnek szabad számolni és 1,5l nek kéne meglennie ennyi idősnek, úgyhogy nem iszik elég folyadékot.
próbáld picit még felnyomni, ebédre, vacsira legyen leves.
a cukor nincs kizárva egy laborral mert sajnos nem az éhgyomorit kell csak nézni hanem az étkezés után 1-2 órait is, tehát azt majd nézesd meg, kérj a dokitól "terheléses vérvételi beutalót"
de azt írod, hogy akkor büdi a szája ha beteg. nem ártana elvinni fülorrgégészetre, valószínűleg akkor a torka/mandulája gennyesedik, annak sem kellemes a szaga és hasonló az acetonhoz, úgyhogy hétfőn nézesd meg mindenképp, csak jobb lenne első körben azt kizárni vagy beigazolni mint a cukrot ;)
ti ezt komolyan gondoljátok?1,5-2 liter egy három évesnek.Egy felnőttnek annyi
szerintem nem kevés az egy liter,az én 3,5 évesem nem iszik egy litert sem.és nincs kiszáradva,soha nem acetonos a lehellete
ha akkor érzed,amikor beteg,akkor amiatt van,ha a cukra rendben van
A betegség , vagyis a megfázás miatt acetonos a lehelete. nincs semmi baj!!
A felnőttek lehelete is acetonos ha betegek. Az én kisfiamat mindíg megkérem leheljen rám, amikor látom, hogy nincs jól.. Onnan tudom, hogy valami nincs rendben, ha érzem a szagot a lehelletén.
Az acetonos lehellet és a cukorvizsgálat között szerintem semmi összefüggés. Elvileg csak akkor érzed a szagot ha meg van fázva, taknyos stb.. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!