Betegen egy 2 evessel? Mit csinaltok?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg vagyok, lazas is, terhes is, es van egy kislanyom aki szinten nem 100%as..nem is eszik rendesen ő sem.
Eleg bűntudatom van, sok meset nezünk ma, de egyszerűen masra most nincs energiam.
Szokott tevet nezni, de csak korlatozott ideig.
Mivel kb 5 napja nem is nagyon eszik, csak nasikat fogad...
Ti ilyenkor mit csinaltok?
2024. máj. 24. 14:15
11/14 anonim 

válasza:

Apja vagy anyósomék vigyáztak rájuk ilyenkor, ha ennyire szarul voltam.
Egyszer voltunk egy ilyen hányós izében, amitől nem voltam gyenge, de pelenkázás után elegáns ívben belehánytam a kukába, az elég vicces volt így utólag. :D
Ha nem lett volna semmi segítségem, akkor lelkifurdi nélkül néztük volna a minimaxot álló nap. Csak anya lettél, nem mártír, nyugi.
12/14 anonim 

válasza:

Nálunk is ez van. 2,5 éves a lányom. 38 fokos lázam lett mára. Ő is beteg volt. De már jobban van. Nappaliban kanapé kinyit, tv bekapcs (nem mese hanem állatos csatornák azokat is szereti de nem zombul rá annyira :) ) és fekszem ő meg ül vagy fekszik mellettem és punnyadas van. Ebédet rendeltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!