Két (kis)gyerekesek, mit csináltok, ha a gyerekek nem akarnak ugyanott lenni, játszani?
Figyelt kérdés
Ha a gyerekek még kicsik és nem lehet egyedül hagyni őket. Az egyikük (5 éves), a szobájában akar játszani egyedül, a másik (3 éves) pedig az kint az udvaron velem. A ház nagy, az udvar szintén, a játszóteret pedig a legvégén tudtam kialakítani.2023. szept. 23. 18:11
1/7 anonim válasza:
Délelőtt kint, délután bent, vagy fordítva. Attól függ, mikor hol van dolgom.Nálunk a szülőnek is van szava, nem a gyerekek dirigálnak.
2/7 anonim válasza:
Nem hagyok beleszólást. Ott vannak, ahol én vagyok. Ha kint kint, ha bent bent. Vagyunk kint is, bent is eleget.
3/7 anonim válasza:
Szépen elmondom, hogy ok, hogy te a szebádban szeretnél játszani, kapsz is rá még 20 percet, aztán ki kell menni a jó levegőre, és anyának odakint teregetni is kell. És akkor várok bent 20 percet, annyi csak beleder, aztán kimegyünk, akkor is, ha esetleg tiltakozna.
4/7 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnének. Ha pl a nagyobb legozni akar, a kicsi meg homokozni, akkor kimegyünk és hozhatja a legoit. Ha nem akar kimenni, mert nagyon meleg/fülledt az idő, akkor maradhat a teraszon, ahol még rálátok, vagy ha tényleg túl meleg van, akkor inkább később megyünk ki. Szóval azért figyelembe veszem mindkettőt, de napjában legalább egyszer ki szoktunk menni, különben bezsonganak.
5/7 anonim válasza:
Nekem is: hol van éppen dolgom? Akkor ott vagyunk. Mit játszik a szobában, mennyire van benne a játékban? Ha most akarja elkezdeni, akkor segítek neki kivinni. Ha már benne van, akkor hagyom, én sem dobnék el a tesóm akarata miatt mindent. Addig lefoglalnám a nagyot itt bent, aztán fél - 1 óra múlva kimegyünk.
6/7 anonim válasza:
Mindkettő kap a seggére, aztán beáll a sarokba. Utána nincs olyan, hogy ezt akarom, meg azt.
7/7 anonim válasza:
Az én 5 évesemet már simán egyedül lehetett hagyni a szobában, ha én kimentem a kertbe. Mondjuk nyugis kislány, soha nem csinált semmi veszélyeset vagy tilosat. Ha elunja a játékot bent, akkor meg kijön utánunk magától. Úgyhogy nálunk az lett volna, hogy akkor a nagyobb marad bent, a kicsi meg jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!