Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két (kis)gyerekesek, mit...

Két (kis)gyerekesek, mit csináltok, ha a gyerekek nem akarnak ugyanott lenni, játszani?

Figyelt kérdés
Ha a gyerekek még kicsik és nem lehet egyedül hagyni őket. Az egyikük (5 éves), a szobájában akar játszani egyedül, a másik (3 éves) pedig az kint az udvaron velem. A ház nagy, az udvar szintén, a játszóteret pedig a legvégén tudtam kialakítani.
2023. szept. 23. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt kint, délután bent, vagy fordítva. Attól függ, mikor hol van dolgom.Nálunk a szülőnek is van szava, nem a gyerekek dirigálnak.
2023. szept. 23. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagyok beleszólást. Ott vannak, ahol én vagyok. Ha kint kint, ha bent bent. Vagyunk kint is, bent is eleget.
2023. szept. 23. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Szépen elmondom, hogy ok, hogy te a szebádban szeretnél játszani, kapsz is rá még 20 percet, aztán ki kell menni a jó levegőre, és anyának odakint teregetni is kell. És akkor várok bent 20 percet, annyi csak beleder, aztán kimegyünk, akkor is, ha esetleg tiltakozna.
2023. szept. 23. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit szeretnének. Ha pl a nagyobb legozni akar, a kicsi meg homokozni, akkor kimegyünk és hozhatja a legoit. Ha nem akar kimenni, mert nagyon meleg/fülledt az idő, akkor maradhat a teraszon, ahol még rálátok, vagy ha tényleg túl meleg van, akkor inkább később megyünk ki. Szóval azért figyelembe veszem mindkettőt, de napjában legalább egyszer ki szoktunk menni, különben bezsonganak.
2023. szept. 23. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is: hol van éppen dolgom? Akkor ott vagyunk. Mit játszik a szobában, mennyire van benne a játékban? Ha most akarja elkezdeni, akkor segítek neki kivinni. Ha már benne van, akkor hagyom, én sem dobnék el a tesóm akarata miatt mindent. Addig lefoglalnám a nagyot itt bent, aztán fél - 1 óra múlva kimegyünk.
2023. szept. 23. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő kap a seggére, aztán beáll a sarokba. Utána nincs olyan, hogy ezt akarom, meg azt.
2023. szept. 24. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én 5 évesemet már simán egyedül lehetett hagyni a szobában, ha én kimentem a kertbe. Mondjuk nyugis kislány, soha nem csinált semmi veszélyeset vagy tilosat. Ha elunja a játékot bent, akkor meg kijön utánunk magától. Úgyhogy nálunk az lett volna, hogy akkor a nagyobb marad bent, a kicsi meg jön ki.
2023. szept. 28. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!