Betegen egy 2 evessel? Mit csinaltok?
Nagyon beteg vagyok, lazas is, terhes is, es van egy kislanyom aki szinten nem 100%as..nem is eszik rendesen ő sem.
Eleg bűntudatom van, sok meset nezünk ma, de egyszerűen masra most nincs energiam.
Szokott tevet nezni, de csak korlatozott ideig.
Mivel kb 5 napja nem is nagyon eszik, csak nasikat fogad...
Ti ilyenkor mit csinaltok?

Nálunk ugyanez, csak a gyerek beteg egy hete, én pedig éppen most kezdek lerohadni, amikor ő már kezd arconpörögni. Mindig ez a forgatókönyv. :) Amikor ő beteg, matrica és azért nem tudok semmit csinálni mellette, amikor én, akkor meg azért. A mi taktikánk ilyenkor tehát a döglés. Szalad a háztartás, kaját rendelünk, vagy max valami 10 percest dobunk össze, próbálok sok gyümit magunkba diktálni és amikor itthon van a férjem, övé a gyerek. Kimennek sétálni, játszani, én meg pihenhetek, intézi a fürdetést, altatást.
Napközben pihenünk, duplozunk, színezünk, próbálok ilyen kanapén/szőnyegen tespedős játékokat kitalálni. Nagyjából így élünk túl ilyen időszakokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!