Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Betegen kisgyerekkel otthon?...

Betegen kisgyerekkel otthon? Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

3 napja nagyon beteg vagyok, kisfiamtól kaptam el, rajta könnyen átment, már szerencsére jól van. Engem viszont teljesen leterített, tegnap volt a mélypont, iszonyatos torokfájás, el van dugulva a fülem, az egész fejem tele van váladékkal, köhögök és folyik az orrom. Ráadásul babát várok, úgyhogy emellett émelygek is, vagy az is lehet hogy a betegség miatt, nem tudom.

Szégyenlem magam, de nincs erőm a kisfiamhoz, tegnap is odáig jutottunk el, hogy hintázzunk az udvaron, egyébként szinte egész nap feküdtem és ment közben neki a mese. Még 9 óra sincs, de már megint mesét kapcsoltam neki, nem tudok rohangálni vele. Férjem csak 5 után ér haza, más segítségünk nincs.

Nektek hogy szokott lenni ez a beteges időszak? Igazából szerintem ez a legrosszabb betegség eddig, mióta megvan a kisfiam (2 éves). Rossz szülő vagyok hogy ilyenkor egész nap mesét nézetem?

máj. 9. 09:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9# sajnos igen, jó sok fős munkahely van.
máj. 9. 14:03
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
A férjem ho-t kért az ilyen napokra. A gyereket is veszélyezteti, ha egy nem teljes értékű beteg felnőttel van otthon. Ráadásul terhes, aki egész nap aludna amúgy is. És ha bealszik? A gyerek magára ránt valamit, akkor mi van? Ha nem tud ho-zni, akkor marad a szabi és kész.
máj. 9. 14:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Erre mondom én, hogy ex lex állapot. Ne érezd rosszul magad miatta, ez ilyen. Esetleg a férjed vegyen ki szabit.
máj. 9. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Sokszor volt ilyen. Sajnos az en ferjem sem maradt itthon, a munka fontosabb volt. Hanyos hasmenesesnel tobbszor ajultam is a 20 fosas es 10.hanyas utan, a 3 eves keltegetett, de volt, h 39C lazzal sirva fekudtem az udvaron a padon mig ment a kismotorral. De az utcan is fekudtem mar egy padon a szomszed vitt haza,a gyerek hal isten nem szaladt ki az utra. Tenyleg baleset veszelyes. De kikinlodtam. Es sokat ment a tv is. Gyogyszerezd be magad ahogy tudod.
máj. 9. 16:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben én is csak a túlélésre játszok.Még főzni,mosni,takarítani se szoktam abban a pár napban,a legszükségesebbeket megcsinálja a férjem,utána az elmaradtat megcsinálom én,ha már jobban vagyok.
máj. 9. 16:39
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Komolyan, olvassátok el, amit a 14-es ír. Tényleg ér ennyit, hogy ő legyen a mintadolgozó? Figyelj, főnök, rakjunk már át 2 szabit, nagyon szarul van a feleségem, muszáj vigyáznom a gyerekre. Ha kirúg, rúgjon. Meló lesz másik, de komolyan megéri, hogy a 3 éves szeme láttára ájuljon el az anyja? Meg lázasan feküdjön a padon a nyílt utcán? Kinek jó ez??
máj. 9. 18:13
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
16os persze mert a mai világban osztogatják a munkákat mint a cukrot. Szép is lenne. És sajnos a férj két szeméért nem adnak kenyeret a boltban
máj. 9. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
16# azért ez elég extrém...ne túlozzunk
máj. 9. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk márpedig elment a férjem táppénzre, ha csalás, ha nem. Délután 2-től este fél11-ig voltam kidőlve 39,5 fokos lázzal. Olyan legyengűlt voltam, hogy a világomról nemtudtam, szó szerint a lábamra nemtudtam állni úgy fájtak az izmaim. Hogy láttam volna el a gyereket amikor egy poharat nemtudtam megemelni? Van az a pont amikor nincs választás. De ő felhívta a főnökét és őszintén elmondta neki, hogy mi a helyzet. Alapjáraton nem hiányzik sokat a melóból is nem is feltételezték, hogy kamuzna.
máj. 9. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
57%
Utolso,nalunk ilyen sajnos nincs. Nem emgedi el az ig. a ferjem. Ha elmegy a gyerekkel tp re ott is allandoan cirkusz van, szamon tartja es reklamal,h egymas utan 2x megy a ferjem, hogy mar megint neked kell. Meg nem mindegy,hogy napi 50 ezret bukunk,ha o megy el, az en fizum toredeke. Szabit nem adnak ugy, febr.leadta az egesz evest elore es csak akkor mehet el. Nagyszuloi segitseg nincs. Igy iszonyu nehez.
máj. 10. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!