Betegen kisgyerekkel otthon? Hogy oldjátok meg?
3 napja nagyon beteg vagyok, kisfiamtól kaptam el, rajta könnyen átment, már szerencsére jól van. Engem viszont teljesen leterített, tegnap volt a mélypont, iszonyatos torokfájás, el van dugulva a fülem, az egész fejem tele van váladékkal, köhögök és folyik az orrom. Ráadásul babát várok, úgyhogy emellett émelygek is, vagy az is lehet hogy a betegség miatt, nem tudom.
Szégyenlem magam, de nincs erőm a kisfiamhoz, tegnap is odáig jutottunk el, hogy hintázzunk az udvaron, egyébként szinte egész nap feküdtem és ment közben neki a mese. Még 9 óra sincs, de már megint mesét kapcsoltam neki, nem tudok rohangálni vele. Férjem csak 5 után ér haza, más segítségünk nincs.
Nektek hogy szokott lenni ez a beteges időszak? Igazából szerintem ez a legrosszabb betegség eddig, mióta megvan a kisfiam (2 éves). Rossz szülő vagyok hogy ilyenkor egész nap mesét nézetem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!