Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 eves kislanyom alvasidoben...

7 eves kislanyom alvasidoben maszturbal ay oviban, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Az ovono behivott fogadoorara, es mondta, hogy honapok óta tart es hiaba szolnak ra nem hagyja abba. Zavar masokat, hangokat is ad, es nem szeretnek, hogy mas gyerekek ezt lassak. Itthon is elofordult mar es beszeltem vele, hogy ezt mas elott soha ne csinalja mert nem illik. Nagyon sokszor beszeltem mar vele errol…. Nagyon kellemetlen ez az egesz, az ovono az mondja o az egyetlen a csoportban aki ezt csinalja. Raadasul minden napos. Teljesen tanacstalan vagyok es szégyellem is magam az ovonok elott .
máj. 2. 16:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Így járt az óvoda. Van ilyen időszak,valami stresszeli ( lehet akár bagatel dolog) és így vezeti le. Túlélik szeptemberig,iskolában meg nincs alcsi idő.
máj. 2. 19:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a megertest! Jo olvasni, hogy nem az en gyerekem az egyeduli akinel ez elofordul, mert az ovono igy allitotta be, kb ugy hogy szégyeljem mar magam
máj. 2. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolog. Ő csak annyit fog fel hogy boldogságot érez amikor ezt csinálja. Amikor stresszel,akkor ettől jobban érzi magát. A stressz lehet akár csak attól hogy túl sok inger érte aznap,nem feltétlenül kell rossz dologra gondolni. Az már más hogy probléma hogy nem akarja abbahagyn8 és mások előtt csinálni,ezen nem árt dolgozni,de semmiképp sem szégyellni való.
máj. 3. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!