Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 eves kislanyom alvasidoben...

7 eves kislanyom alvasidoben maszturbal ay oviban, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Az ovono behivott fogadoorara, es mondta, hogy honapok óta tart es hiaba szolnak ra nem hagyja abba. Zavar masokat, hangokat is ad, es nem szeretnek, hogy mas gyerekek ezt lassak. Itthon is elofordult mar es beszeltem vele, hogy ezt mas elott soha ne csinalja mert nem illik. Nagyon sokszor beszeltem mar vele errol…. Nagyon kellemetlen ez az egesz, az ovono az mondja o az egyetlen a csoportban aki ezt csinalja. Raadasul minden napos. Teljesen tanacstalan vagyok es szégyellem is magam az ovonok elott .
máj. 2. 16:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
7 évesen mit keres még oviban?
máj. 2. 16:52
 2/13 A kérdező kommentje:
7eves lesz decemberben, bocsanat…
máj. 2. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom, aludni már nem is alszik. Mert hát ennyi idősen iskolás lehetne, ott sincs már alvás. Mi lenne, ha őt már nem próbálnák aludni küldeni, hanem valami más csendes foglalkozást űzzön, rajzoljon, ilyesmi. Talán unatkozik is.

Egyébként mit mondd, miért csinálja? Ennyi idősen már bőven olyan értelmi szinten kéne lennie, hogy értse, ezt csak otthon, a saját szobájában csinálhatja.

máj. 2. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem érte valami trauma? Az én gyerekem akkor csinált ilyet, miután a családban volt egy haláleset, ami megviselte.
máj. 2. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Unatkozik, mert már nincs igénye az alvásra. Suliba megy ősszel? A maszturbálás amúgy normális és csinálja más gyerek is az oviban, mondjuk azt meg kéne vele beszélni, hogy ne kiabaljon közben.
máj. 2. 17:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Megy suliba osszel. De mondtam az ovononek, hogy beszeltem vele errol nyilvan. De nem igazan tudok tobbet tenni, mert nyilvan nem vagyok ott. Sosem aludt az oviba, nyilvan unatkozik. Bar ezt nem kellene csinalnia mas elott. De hiaba mondom neki ezek szerint csak csinalja. De most mit tudok ezellen tenni?
máj. 2. 17:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb gyerek csinálja, pláne ha unatkozik. Az óvónő emiatt szólni sem szokott, oké ha zajong akkor az zavarhatja, de maga az hogy maszturbál, azt nagyon sok gyerek csinálja, nyilván már látott ilyet. Az ovinak mindjárt vége, a suliban nem alszanak.
máj. 2. 18:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta az ovono, hogy ő az egyetlen gyerek aki csinalja a csoportban… nem ertem miert az ovoda befejezese elott egy honappal kell ezt kozolni mikor feleve tart …
máj. 2. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen normális, hogy maszturbál. Az nem, hogy nyilvánosan csinálja. Kèrd meg az òvònőket, hogy ne rakjàk le aludni.
máj. 2. 19:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Kerdeztem, hogy nem lehetne e hogy ne fektessek le aludni. Azt mondtak nem tudnak csak egy gyerekkel foglalkozni…pedig csak kikene ultetni… kb mossak kezuket. Most nem tudom megoldani, hogy minden nap elhozom delben.
máj. 2. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!