Egyszer kellett elmondanom a nagyobb lányomnak hogy ha a saját hülyesége miatt kerül kórházba nem vagyok hajlandó befeküdni vele (persze de)
Elég nagy már ahhoz hogy felfogja hogy a tetteinek vannak következményei
ápr. 27. 05:51
3/13 anonim válasza:
11 éves. Eddig mit csináltál nevelés helyett?
ápr. 27. 07:23
4/13 anonim válasza:
Azt hittem valami 2 évesről van szó kb. Az én 3 évesem igaz néha nyávogva, de inhalál, ha szükséges, rendszerint mese előtt, sőt, baby halerunk is van, amit már szinte egyedül használ. Könyörgöm 11 éves, megmondod, hogy ha nem használja bekerül a kórh!ba, de mivel ilyen nagy egyedül kell ott maradnia. Hívd fel a dokit előtte, megmondod neki, hogy nem hajlandó az orvosu utasításokat követni, vérvétel kellene!
ápr. 27. 08:42
5/13 anonim válasza:
11 éves. Már lehetne esze, hogy muszáj.
Lányom 10 éves, tetszik nem tetszik neki, ha az egeszsegerol van szó nincs apelláta.
ápr. 27. 09:59
6/13 anonim válasza:
10 evessel en mar nem fekszek be a korhazba,en is megmondtam neki, nem akarja a gyogyszereket beszedni o sem, antibiotikum. Ennel kisebb gyerekek is vannak mar bent egyedul. Latogatas mehet delben,du.de ennyi.
ápr. 27. 11:36
7/13 anonim válasza:
Amilyen manapság a helyzet a kórházakban biztos nem hagynám ott egyedül. De legalább lehet vele zsarolni 😄
8 évesen volt utoljára kórházban. Felkelni nem bírt hogy igyon olyan beteg volt. Hidd el a nővérek meg nem fogják fél óránként itatni vagy esetleg mosdóba kísérni nemhogy esetleg pár falatotegpróbáljanak belé imádkozni. És akkormég nem ő is volt a legroszabb állapotban ott.
Nagyon kevesen vannak, inkább örülnek hogy ott a szülő.
ápr. 27. 13:09
8/13 anonim válasza:
Én befekudnek a 10 evesemmel ha úgy adódna, ez nem is kérdés.
Fenyegesd meg, hogy nem mész vele ha baja lesz.
ápr. 27. 13:14
9/13 anonim válasza:
Hàt nem vagyok híve a gyerek érzelmi zsarolásának, de talán én is azt tenném, amit a többiek is írnak, hisz az egészségéről van szó. Azt mondanám, hogy kórházba fog kerülni, ha nem inhalál, oda pedig te már nem mehetsz vele, mert már túl nagy hozzá, a nővérek pedig nem fogják ott lesni minden kívánságát.
Talán ez majd segít, hogy rászánja magát a dologra 😁
ápr. 27. 17:52
10/13 anonim válasza:
Én vettem az enyémnek egy kicsi inhalátort. Nem hiszti miatt, hanem mert a nagy inhalátorunk nem volt biztonságos, kifolyt a forró víz, bevízkövesedett. Ez a pici akkora, mint egy doboz családi gyufa, különféle fejek vannak hozzá, lehet szipkázni is, de van pici száj elé tehető maszk része. Nincs vele annyi macera, csak beletöltöd a salvus vizet és kész. Akár tévézés, olvasás közben is használhatja. Nekünk nagyon bevált, tárolni is könnyű. Elemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!