Közel 2 éves kisfiam egy ideje egyáltalán nem akar enni, mit tegyek?
21 hónapos, sose volt nagy evő, de az utóbbi pár hétben borzasztó, amit művel. Csak és kizárólag a péksüteményeket és az üres kiflit hajlandó megenni. A főtt ételre rá se néz, löki el a kezem, ha én akarom etetni, üveges bébiételnél dettó. Viszont ha nagy nehezen a szájába manőverezek egy kanál ételt, onnantól már eszik. Mintha rájönne hogy mégis finom ez.
Tapasztalt már valaki ilyet? Rosszat teszek vele, hogy próbálom erőltetni a főtt ételt? Tudom hogy rossz ha tömöm, de az se jó ha csak üres kiflin él.
Nekem a kisfiam ha meglát egy olyan ételt amit előtte még nem evett, akkor is egyből rávágja, hogy "nem szeretem". Mondtam neki, hogy ha nem kóstolja meg, akkor honnan tudja, hogy nem szereti?!
Nem erőltetem bele a kaját, bár nem is lehet, mert ha neki valami nem kell akkor úgysem eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!