2 éves kisfiam éjjel hajnali 2-ig hányt félóránként és hasfájásra panaszkodott. Mit adhatok neki ma enni (már ha egyáltalán bármit elfogad)?
Figyelt kérdés
Most még alszik, de már a reggelivel gondban vagyok. Kaphat vízben főtt búzadarát kevés kakaóval? Kalácsot kevés vajjal? Mondjuk még nem tudom, lesz-e folytatása a hányásnak, éjszaka nem volt láza. Persze ha továbbra is hány vagy belázasodik, orvoshoz viszem. Reménykedek benne, hogy csak egy gyomorrontás.2011. jan. 31. 07:44
1/4 anonim válasza:
A tejtermékeket most inkább kerüld, ha nem lehet(kislányomnál is kizárt) akkor laktózmentes tejet.
A kalács vagy kenyérféle jó egy kis teával, hogy nyugtassa a pici gyomrát, esetleg keksz, ami nem édes. Esetleg pici sós vízben főtt krumpli sovány sonkával-de ez inkább már ebéd. Jobbulást nektek!
2/4 anonim válasza:
Pirítós kenyér, víz vagy enyhén ízesített tea. A folyadék nagyon kell, de mindig csak keveset adj. Nekünk lehűtött vizet javasolt az orvos, abból pár kortyot egy alkalommal.
Ebédre főtt krumpli, esetleg kis húsleves, ami nem zsíros. Párolt csirkemell.
3/4 anonim válasza:
Minden jó, amit előttem leírtak - mi egy hete jártunk ugyanebben a cipőben, bár a lányom be is lázasodott, de egy nap alatt elmúlt - amit te írtál, abból a kakaót hagyd ki most.
4/4 anonim válasza:
Az előttem szólóak jót írtak,a kislányom most keveredett ki ebből a nyavalyából,a dokink szerint van most ilyen hányásos,hasmenéses vírus,viszont az én gyerekem nem volt hajlandó pár napig szinte semmit megenni,egyáltalán nem volt étvágya,tegnap este kezdett már egy kicsit eszegetni kiflit.Szóval a tej az tényleg nem túl jó ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!