Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2éves lesz a kisfiam és még...

Csubek kérdése:

2éves lesz a kisfiam és még mindíg cicin alszik el! Mikor fog leszokni vagy lefog egyáltalán?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rá. Enyém másfél éves és szitén csak cicin alszik. Nem sokára vissza kell mennem dolgozni és ha előbb nem akkor kénytelen lesz leszoknia róla (legalábbis nappal). Egyenlőre elképzelésem sincs hogyan, mert képes órákig üvölteni ha nem kapja meg, bármilyen fáradt legyen (próbáltam párszor). Bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
2013. máj. 24. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én se leszek nagy segítség, de egy ismerősöm kisfia még 3 és fél évesen is szopizik, bár itt anyuka nem bánja. Szóval ha nektek ez már teher, szerintem kezdjétek el a leszoktatást (csak összebújás, cicisimi, alvóállatka). Nagyok meg lehet ezt velük beszélni
2013. máj. 24. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék a klubba :). Én abban reménykedek, hogy magától le fog szokni, bár én elvileg még másfél évig itthon leszek vele (most másfél éves a kisfiam).
2013. máj. 24. 14:16
 4/5 Nagyenn nagydé ***** válasza:
Kislányomat másfél évesen úgy szoktattam le egyik napról a másikra, hogy mondtam neki: Elfogyott, de itt a cumi és olvasunk egy jót! Odabújt, kicsit próbálkozott, de mindíg eltereltem a figyelmét a képekkel stb. Ez kb egy hónapja volt, azóta mindíg összebújunk, mesélek és úgy alszik el. A pólómba is egyre kevesebbszer nyúl be. Ami fontos, hogy egyszer sem szabad engedni neki, hanem gyorsan el kell terelni a figyelmét (langyos tej is jó pl). Nem volt sírás.
2013. máj. 24. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat,látom nem csak én vagyok így ezzel!Majd csak leszokik magától mást nem nagyon tudok csinálni mint várni!
2013. máj. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!