A kisfiam 15 hónapos. Próbálunk leszokni a szopiról, mert a második babával (2009) feb 24-re vagyok kiírva. Attól tartok, a melleim most nem tudnak rendesen felkészülni a szoptatásra. Ha iszok naponta 1-2 csésze laktoherb teát az segíthet?
Én is végig szoptattam/szoptatok a 9 hónap alatt. 3 hét múlva szülök. Semmi problémám nem volt. Sőt, edzésben tartja a mellbimbómat, így tuti nem fog kisebesedni.
Nem lett volna szívem elválasztani a gyermekemet, pedig ő már 21 hónapos múlt.
hagy kérdezzem meg, mert 1 ismerősöm is így van, hogy most a tejed eléggé erős lehet, egy újszülött babának pedig nem ilyenre van szüksége. Ahogy megszülsz, megváltozik a tejed a baba igényeihez mérten? ezt sohasem tudtam még megmondani neki, pedig annyiszor kérdezte már. Én nem voltam ilyen szerencsés, nem sokáig szoptattam.
2 gyerekes.
Tévedés azt hinni, hogy a nagyobbik baba olyan óriási mennyiséget fogyaszt anyatejből. Igazából már csak megszokásból és vigaszból szopizik.
Van úgy, hogy eltelik egy nap és nem is igényli.
A szülés után ugyanúgy történik az anyatejtermelés, mintha előről kezdődne minden.
Pár nap alatt belövelés...
sziasztok..
Na ez a téma most engem is nagyon érdekel..
Én sem tudom, és nem is akarom elválasztani a 17 hónapos csajszimat. Június 13-ra vagyok kiírva a tesóval.
Azt már én is észrevettem, hogy csak nyugiból jön cicilni, meg azért mert fáj az ínyecskéje a fogzás miatt.
Remélem én is hogy a kicsinek rendes tápértékű tejecskéje lesz.
jujjjuj...
akkor viszont abba kell hagynod a szopiztatást.
Mert sajnos koraszülést okozhat. Akárhogy is még több mint 4 hetek van hátra..azt még bent kellene tölteni a picinek.
Szia! Én úgy tudom, hogy ha végig szoptatsz, akkor a szülés után átáll a cici a kicsi igényeire. De ha összehúzódásaid vannak, mindenképp hagyd abba! Én is ezen gondolkodok most, hogy hogy kellene, mert az én kisfiam 14 hónapos(szopizik)és most lett volna tesó, csak 8 hetesen elment. Nem keresek okokat, hogy miért, de a doki le akar állítani. (ki is írtam már a kérdést :) )
Szóval szerintem válaszd el, mondd meg neki, hogy ha akar, majd megint szopizhat a tesóval, csak addig nem szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!