Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisfiam 15 hónapos. Próbálun...

A kisfiam 15 hónapos. Próbálunk leszokni a szopiról, mert a második babával (2009) feb 24-re vagyok kiírva. Attól tartok, a melleim most nem tudnak rendesen felkészülni a szoptatásra. Ha iszok naponta 1-2 csésze laktoherb teát az segíthet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A dokik, a védőnők persze, hogy ezt tanácsolják.

Viszont ez nem orvosi, hanem szülői döntés.

2009. jan. 8. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem, hogy egészséges lenne, hogy egy elválasztott kisgyerek újra szopni kezdjen És az se, hogy a gyerek az anyja kedvéért szopik. Ha tud enni rendesen, el kell választani. A melleket vigasz céljára csak apuci használhatja, a gyerek az gyerek, kajáljon, aztán nőjön meg, ne az anyja mellén lógjon, ha foga van. Ez a nagyon késői elválasztás még később visszaüthet.
2009. jan. 9. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászóló nem hinném, hogy sok tapasztalattal rendelkezne e téren.

Nem is egy anyatipus, aki így gondolkodik.

2009. jan. 10. 07:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekem van, nagyok, sikeresek, az ismerősök gyerekei rajtam lógnak 10 perc után.

Ekkora gyereket nem kell szoptatni, az anya visszaél agyerekkel, és érzelmi partner helyzetbe hozza, pedig a gyerek az gyerek. Az a jó ha saját helyén van. Táplálod, és engeded nőni, segíted hogy elhagyhasson téged. Én elhiszem, hogy jó szándékból fakad, de a túlzott kötés túl nagy teher egy kicsi gyereknek is. Nem lehet az anyja partnere! Ha a melleken egy újabb csecsemő van, az már a legvégső jel, hogy a nagyobbnak el kell hagynia az anyját, és magának kell megrágnia a saját ételét.

Csecsemősorba taszítani nagy gyereket az visszaélés a szülői hatalommal, saját vágyunk érdekében. A madár is megtanítja repülni a fiókát, ki is lökdösi, ha nem indul időben. Bocs, én is sírtam, mikor iskolába mentek, meg mindig, ahogy távolodtak, de ez az anyák sorsa. El kell engedni. És időben, különben a gyerek útját nehezíted meg.

2009. jan. 10. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, ezt az előző választ én írtam, a kettővel fentebbi "nem anyatípus"
2009. jan. 10. 11:20
 16/18 anonim ***** válasza:
És még mindig én, de szoptattam őket, kb 1 éves korig, szerettük is nagyon, de ha megnőtt hát megnőtt. Kapott almát meg pörköltet.
2009. jan. 10. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
a védőnő nem hülye, és nem azon passziózik, hogy rossz tanácsot adjon.
2009. jan. 10. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen lesz az , ha a másik miatta lesz koraszülött, esetleg sérült egész életében? Ez nem elég ok, a méhösszehúzódások?
2009. jan. 10. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!