Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha leszokna a kisfiam a...

Ha leszokna a kisfiam a ciciről (anyatejről) és eddig nem ivott még tehéntejet (nem fogadta el), akkor nem gond, ha nem iszik tejet egyáltalán? Ha cicin aludt el eddig, akkor mi lesz ezután? 2 éves múlt.

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Van babatej azt próbáld meg!
2010. szept. 4. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Mar ebben a korban nem fontos a "cumis" etkeztetes.

Neki egyenlore a "cici" hianyzik, de majd idovel beletorodik, hogy nincs es akkor elfogadja a tehen tejet is.

2010. szept. 4. 08:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és mi lesz az altatással?
2010. szept. 4. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Én is hasonlóképpen voltam. A kicsim a cicin aludt be esténként. Aztán egyszer csak már nem aludt el azon. Kaptunk, hallottunk, olvastunk mindenféle jó tanácsot, hogy így altassuk, úgy tegyük le.

Végül az vált be, hogy az esti lefekvés előtt még van kis játék. Utána "szertartásos" elköszönés-jó-éjszakát apától és a nagyitól. Majd fel a hálóba. Ott még általában körbe mászkál 1-2 kört, de magától odajön, hozzám bújik. Na, akkor lehet lerakni. Kis simi és már alszik is rendszerint.

Tej: mi ugyan csak 14 hónaposak vagyunk, de nem adok neki. Őszintén: ellene vagyok. Ezért én nem tartom tragédiának, hogy nem isztok tejet egyáltalán. (Spec én is utálom és nem is bírom) Viszont rengeteg sajtot, joghurtot, stb tejterméket fogyasztunk, a baba is, én is.

2010. szept. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!