Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 2 éves múlt s egyáltal...

Kisfiam 2 éves múlt s egyáltalán nem jelzi ha pisilni, kakilni kell! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bezsélni még nem beszél,de ha a pelusba kakilt,akkor jelzi,fogdossa,ütögeti a pelusát!A bilire bármikor ráültetm,produkál is pisit,de magától nem hajlandó.Már 3 hónapja megy így?2 hét múlva kezdjük a bölcsit.Mit csinálok rosszul?Kérlek segítsetek!!Köszi
2010. aug. 12. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul. Sok baba még ebben a korban nem szobatiszta. Ebből nem lesz gond a bölcsiben. Erőltetni nem lehet.
2010. aug. 12. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet.Ha ráültettem produkált,de nem szólt.Én egyszerűen levettem róla a pelust.Bugyit kapott.Pár napig bement még a pisi,kaki.De aztán rájött,hogy ez nem jó.Türelmesen,szinte óránként ráültettem.Egyre jobb lett a helyzet.1 hónap telt el és addig jutottunk,hogy egyedül bemegy a fürdőszobába és elvégzi a dolgát a bilin.Ja,és már csak éjszaka kap pelust,mert már déli alvásnál sem kell.Kitartás,türelem és elvenni a pelust!Itt a jó idő,nem fog megfázni!
2010. aug. 12. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Ma el is kezdem a pelus nélkül...
2010. aug. 13. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Na hogy haladtok?
2010. aug. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!