Milyen lesz egy 6 éves kislány “anyjának” lenni úgy hogy nekem nincs saját és kb 0 tapasztalatom van ebben?
41 De mi szerinted annyira naiv? Nincs saját tapasztalatom, de ismerek szülőket azèrt. Ahol lakunk is a házban sok gyerek van.
Egyenlőre ez a terv, amit írtam én ha saját gyerekem lenne akkor is így tennèk nem kivételezek vele tényleg szeretem a kislányt :)
Az állandó készenlét a nehéz.Az,hogy akkor is adnod kell vacsit/tanulni/fürdetni/játszani/mesélni,ha beteg vagy,annyira fáradt,hogy állva elaludnál,ha meghal valakid és csöndben sírnál/gyászolnál,stbstbstb.
Teljesen más mások gyereke,gyerekes élete kívülről.
44 Nos igen, már szerencsére önállóbb. Nem velünk alszik van neki éjjeli fény ami csillagokat vetít ki a plafonra az megy de elvan.
Most a szobájába kap íróasztalt meg széket amit ő vàlaszt hàtha így jobban lesz kedve :)
Meg ha nagyon nem bírom 3 naponta az apja levàlt úgyis.
Te tényleg naív vagy. Az elején max. Pár hónap, és a te nyakadba lesz varrva az egész gyereknevelés.
#49: mert a gyerek még nagyon picike volt, amikor a szülők szétmentek. Ez 99%-ban azért történik, mert apuka besokall a többletfeladattól, azaz ha hazaér nincs pihenés, játék stb hanem jön a második műszak (a gyereknevelés). Ha a kérdező párja a maradék 1%, akkor szerencséje van.
Ettől függetlenül a kérdezőnek a következő 2 éve azzal fog telni, hogy dolgozik és neveli más gyerekét. Tulajdonképpen ki fog dobni 2 évet az életéből, és ha a kislány visszamegy az anyukájához, valószínűleg külföldre, akkor elgondolkodhat, hogy megérte-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!