Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen lesz egy 6 éves kislány...

Milyen lesz egy 6 éves kislány “anyjának” lenni úgy hogy nekem nincs saját és kb 0 tapasztalatom van ebben?

Figyelt kérdés
Ellátni nyilván el fogom tudni meg nem egy baba. De attól még tartok tőle. Anyuka 3 havonta egy hetet lesz az élete része.

2024. febr. 18. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 babyboom567 ***** válasza:
75%
A válaszaidból ítélve nagyon naív vagy(ez nem bántás akar lenni),de ez kőkemény lesz.
2024. febr. 18. 17:59
 42/62 A kérdező kommentje:
40 Akkor én ufok mellett lakom 😁 jó tudni. Tanulást nem így tervezem, persze esti rutin nálunk is megvan az mindig is megvolt ha itt töltött időt.
2024. febr. 18. 18:00
 43/62 A kérdező kommentje:

41 De mi szerinted annyira naiv? Nincs saját tapasztalatom, de ismerek szülőket azèrt. Ahol lakunk is a házban sok gyerek van.

Egyenlőre ez a terv, amit írtam én ha saját gyerekem lenne akkor is így tennèk nem kivételezek vele tényleg szeretem a kislányt :)

2024. febr. 18. 18:02
 44/62 anonim ***** válasza:
58%
Na jó azért sokan amiket itt írnak erős túlzás. Nem 2 éves a gyerek, hanem 6. Az exem gyereke kb 4-5 évesen leült velünk vacsorázni, utána lefürdettük, majd le lett fektetve, bekapcsoltuk a mesét és reggelig ki se jött a szobájából.
2024. febr. 18. 18:08
 45/62 babyboom567 ***** válasza:
75%

Az állandó készenlét a nehéz.Az,hogy akkor is adnod kell vacsit/tanulni/fürdetni/játszani/mesélni,ha beteg vagy,annyira fáradt,hogy állva elaludnál,ha meghal valakid és csöndben sírnál/gyászolnál,stbstbstb.

Teljesen más mások gyereke,gyerekes élete kívülről.

2024. febr. 18. 18:11
 46/62 A kérdező kommentje:

44 Nos igen, már szerencsére önállóbb. Nem velünk alszik van neki éjjeli fény ami csillagokat vetít ki a plafonra az megy de elvan.

Most a szobájába kap íróasztalt meg széket amit ő vàlaszt hàtha így jobban lesz kedve :)

2024. febr. 18. 18:12
 47/62 A kérdező kommentje:
45. Ellàtni vacsit adni vagy fürdetni nem gond. Meg ha nagyon nem bírom 3 naponta az apja levàlt úgyis.
2024. febr. 18. 18:13
 48/62 anonim ***** válasza:
83%

Meg ha nagyon nem bírom 3 naponta az apja levàlt úgyis.

Te tényleg naív vagy. Az elején max. Pár hónap, és a te nyakadba lesz varrva az egész gyereknevelés.

2024. febr. 18. 18:39
 49/62 anonim ***** válasza:
62%
48 de miért kell általánosítani? Azért mert ti olyan pasit fogtatok ki aki semmiben nem veszi ki a részét, attól még van olyan aki igen, sőt, még többet foglalkozik a gyerekkel mint a nő. Ismerek nem egy ilyen apukát aki rendezi a gyerekeket, anyuka meg alszik 11ig minden nap
2024. febr. 18. 18:47
 50/62 anonim ***** válasza:
83%

#49: mert a gyerek még nagyon picike volt, amikor a szülők szétmentek. Ez 99%-ban azért történik, mert apuka besokall a többletfeladattól, azaz ha hazaér nincs pihenés, játék stb hanem jön a második műszak (a gyereknevelés). Ha a kérdező párja a maradék 1%, akkor szerencséje van.

Ettől függetlenül a kérdezőnek a következő 2 éve azzal fog telni, hogy dolgozik és neveli más gyerekét. Tulajdonképpen ki fog dobni 2 évet az életéből, és ha a kislány visszamegy az anyukájához, valószínűleg külföldre, akkor elgondolkodhat, hogy megérte-e.

2024. febr. 18. 18:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!