Kényes kérdés. Maszturbáció! 5 éves kislány. Tapasztalatok? Hogy kezeljem a helyzetet?
Az elsővel értek egyet.
Ilyenkor a tiltás, szidás csak rossz hatással lehet (akár a későbbi szexuális életére is).
Tudatni kell vele, hogy társaságban, iskolában, máshol nem szabad csinálni. Nehéz, de diszkrécióra kell tanítani, a szülőknek pedig meg kell tanulni elfogadni.
Kössétek le az energiáit napközben, "fárasszátok" ki rendesen.
De egyébként ne aggódj miatta.
De hogyhogy látod/hallod? Nincs külön szobája? Pedig 5 évesen már egyedül kéne aludnia.
Én sem vagyok prűd csak ez fura. De ez az hogy értessem meg vele? Már mondtam neki,hogy oviban nem szabad,remélem,hogy nem is fogja csinálni.
De tegnap a mama vigyázott rá,és ebéd utáni alvásnál bebújt a takaró alá és ott is.
És ha alkut kötnétek?
Amíg bent vagy, nem csinálja. Akkor maradsz bent elalvásig, ha nem teszi. Végignézni megint nem jó ötlet.
Ha nekifog, akkor menj ki a szobából, mert ezt társaságban nem csináljuk (és Te is társaság vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!