Milyen lesz egy 6 éves kislány “anyjának” lenni úgy hogy nekem nincs saját és kb 0 tapasztalatom van ebben?
"Délután már külön tanulás nem fog kelleni, iskolaotthonos ( nemtudom ez e pontos neve) intézménybe íratták, fél 5 ig lesz mindennap. És nincs külön házifeladat."
Honnan tudod, ha még el se kezdte? Hogy ezt mondták? Semmit se jelent. Rengeteget tanultunk a "nincs házi, délután mindent megcsinálunk" suli után is.
Köszönöm aki biztatót írt. :)
Az apja volt az iskolában bent érdeklődni nem èn, de ott valóban ezt mondták. Könyveket pl haza sem hozzák hétközben , épp emiatt.
Meg őszintén , éppen elég 8-fél5 ig hiszen ez egy komplett műszak egy elsős gyereknek. Annak idején értem 1 kor jöttek, de az más helyzet volt.
Off leszek aki a tanulást írta tegye a szívére a kezét, egy 6 éves gyereket este kb 6 kormég leültet tanulni??
Mikor reggeltől iskolában volt épp esetleg egy Kis vacsorára jut idő mire hazaérünk majd. Nem tartom életszerűnek azért kérdezem , semmi kötekedés.
Azt azért árulja már el valaki, hogy miért nem hasznos a válaszom?
30
Nekem hasznos volt :)
De úgy látom a tanulástól jobban kell tartanom mint bármitôl. Mert én magam elfáradok egy műszak alatt, a gyerek közel annyit lesz az intézményben tehát biztosan ő is, ezek után este 6kor nem tervezem leültetni pluszban tanulni.
37 Sokallom, de majd meglàtjuk.
Este azért van házimunka , főzés is stb :) 3as turnosokban pedig ott az apja… mert ő 3 napot megy 3at itthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!