Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Férjemet zavarja, hogy folyton...

Férjemet zavarja, hogy folyton beszél a gyerek. Mi lenne a megoldás ami mindenkinek jó?

Figyelt kérdés

Miota 2,5 éves gyermekünk elkezdett beszélni kb 2 hónapja, hogy úgy mondjam most telt be a férjemnél a pohár. Zavarja sérelmezi, hogy nincs itthon csend, hogy a gyerek folyton beszél - pedig csak próbálja kiejteni az újonnan tanult szavakat, énekeket, én nagyon szeretem hallgatni az édesen csengő kis hangját. Azt mondja, hogy a munkában is egész nap zsibongás van és amikor hazáér jól esne neki egy kis nyugi, csend es hogy itthon sincs ez meg és meg fog bolondulni stb. Ilyenkor ideges lesz és rákiabál a gyerekre, hogy maradjon csendben, ne beszéljen annyit vagy amikor már nagyon oda van akkor úgy, hogy kussoljon el. Hiába beszéltem vele erről, hiába mondtam ez ilyen időszak most tanul beszélni, így fejlődik.

Válasza szerint a gyerek is csak egy olyan hülye lesz, mint a többi akárki, akiknek be nem áll a szája és minden hülyeséget össze hordanak. Egyszerűen nem lehet meggyőzni, neki van egy elképzelése hogyan kellene viselkednie egy gyereknek és pont.

Olyan tehetetlennek érzem magam, nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb ami mindenkinek jó lehet.. Nagyon frusztrál ez az egész.. Valakinek van saját tapasztalata ami bevált hasonló szituációban? Nagyszülők nem jöhetnek szóba, édesanyám nagyon távol él tőlünk, férjem pedig nem szereti ha hosszabb ideig az édesanyjánál van a gyermekünk, mert mondván olyan hülye lesz majd a gyerek is, mint az édesanyja.. ha sok időt tölt vele.

Tanácstalan vagyok..

2024. febr. 6. 20:33
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%

Ipari zajszűrős fejhallgató. Annyira nem drága. Te hallgathatod a babád édes hangját, ő meg csendben van otthon.

Sajnállak :(

2024. febr. 6. 20:48
 12/48 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez kamu kérdés, ekkora paraszt nem lehet egy apa a saját gyerekével. Ha mégis igaz, miért vagytok még együtt? Mit gondolt a férjed mikor gyereket csinált? Hogy csendben fog ülni a sarokban? Az meg hogy téged is lehülyéz, erre már szavak sincsenek. Remélem szülsz még neki legalább 2 gyereket.
2024. febr. 6. 20:52
 13/48 anonim ***** válasza:
85%
Hiába írjátok neki, hát látjátok, azért a kérdezőnek is megfelel ez. Panaszkodik kicsit, szomorkodik, de amúgy rendben van neki, hogy ilyen büdösparaszt férje van, aki így beszél a gyerekkel, hogy kussolj, úgysem fog elválni, elhihetitek.
2024. febr. 6. 20:53
 14/48 anonim ***** válasza:
90%

A férjed nem normális, és egyből meg kellett volna védened a gyereket, hogy ilyent nem mondhat neki. Másrészt a gyerek ezt tanulja meg, majd ő is kiabálni fogja, hogy Kuss, aztán apuka meg kiakad, meg üti?

2. Mire hazaér munkából, addig elmész sétálni a gyerekkel, boltba, játszótérre, vagy csak sima séta, és hagysz 1-2 óra szabadidőt a párodnak. Mondanám, hogy persze ő is viszonozhatja ezt neked, de nem merném ilyen alakkal kettesben hagyni

2024. febr. 6. 20:55
 15/48 anonim ***** válasza:
90%
Kiábrándító a csávó. Semmi előjele nem volt annak, hogy ekkora tahó? Már bocsánat. Nem mondom, hogy válj el, csak azt, hogy én biztos nem tudnék ilyen emberrel együtt élni.
2024. febr. 6. 20:55
 16/48 A kérdező kommentje:

Ezidáig nem volt ilyesféle probléma, igaz kevesebbet volt itthon... mostanában többet volt beteg, többet dolgozott itthonról. Mikor még nem beszélt a gyermekünk mindig kerdezgette mikor fog már vajon végre beszélni. Gyerek sírást eddig sem bírta.. Szerintem csak tűrte, most hogy január folyamán sokat volt itthon úgy kezdte ezt a viselkedést gyermekünk irányába.

Nyilván van sok egyéb gond, munkában, autóval.. Viszont ez akkor sem ok erre a viselkedésre.

Be kell látni alacsony a tűrőképessége, ennyit bír😂

2024. febr. 6. 21:00
 17/48 babyboom567 ***** válasza:
74%
Most válj el,míg a gyereked nem kezdi el másolni az apja viselkedési mintáit!
2024. febr. 6. 21:02
 18/48 anonim ***** válasza:
84%

Ha te ezen nevetsz akkor te se vagy százas.

Tudod ki hagyná, hogy egy pszichopata raorditson a gyerekemre, hogy kuss...

2024. febr. 6. 21:06
 19/48 A kérdező kommentje:

Saját anyját hülyézi le, nem engem. Nyilván ez is sokat elmond.

Abból régebben is észrevehettem volna ahogy másokról vélekedik.. főleg ahogy a saját szüleiről, nagyszüleiről.

Velem sosem volt ilyen. A kisgyermeket is közösen akartuk, azt látom ennek ellenére rajta, hogy neki ez az egész túl nagy dolog. A felelősség ami ezzel jar.. az alkalmazkodás.. neki ez sok. Ennyit bír..

2024. febr. 6. 21:10
 20/48 anonim ***** válasza:
90%

Néha elképedek rajta mekkora címeres barmokkal vállalnak itt egyesek gyereket.

Ügyfélszolgálaton dolgozok, sokszor 12 órán keresztül nyomják a f@szságaikat az emberek telefonon vagy személyesen, mégsem mondanám azt a gyerekemnek, hogy kussoljon. Sőt, még csak nem is zavar, hanem öröm nézni ahogyan fejlődik. 🤨

Férjednek jó lenne elbeszélgetnie valami szakemberrel, hogy mégis mi frusztrálja ennyire!?

2024. febr. 6. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!