Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5éves gyerek bébiételt eszik?

2,5éves gyerek bébiételt eszik?

Figyelt kérdés

Keves fott etelt eszik

Sokszor ki is köpi az ehseg ellenere is a rendes etelt

A kifejezetten rágos etelt par kanal utan elia utasitja

A bebietelt altalaba csak nyelni kell

Feltetelezem emiatt reszesiti elonybe

Ma tojas levest foztem masodiknak pedig csirkemellt baconba tekertem so,bor es fokhagymas tejszinnel leontottem es a legvegen hagytam rajta megolvadni a sajtot,tortkrumpli keszult hozza.

2 villaval evett es elutasitott ugy hogy reggel 8 kor 1 tal tejbegrizt kapott

Az ebed 4 orara keszult el a levesel egyutt !

Persze ehes volt es kerte hogy bebietelt szeretne enni utana pedig epres joghurtot ker.

Mar kikeszulok hogy alig eszii normalis fott etelt

Mindig csak a bebietel kene neki meg persze a rágcsa(keksz,chipsz,csoki..)

2024. febr. 6. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Huhh de nem szeretem ezt a tudja majd ki az úr a háznál szöveget.:')

De abban igazuk van hogy tartani kell magadat. Az ő érdeke is hogy ne csekmeteket egyen. Igen, el lett rontva de felismerted úgyhogy nincs nagy vész. Ki kell javítani. Ennyi az egész. Nincs nasi. Egy héten egyszer vagy havi egyszer bőven elég. Vagy csinálsz neki te jókat.

Nincs püré. Van rendes étel. Kicsi, de nem hülye. Rá fog jönni.

2024. febr. 6. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem ilyen egyszerű mindig, hogy majd megeszi ha nem lesz más. Az enyém nem ette meg akkor sem ha nem volt más és egy csomó dologban szintén nem úgy viselkedik, mint egy átlagos gyerek. És nem autista, de rágni nem tud úgy, mint mások ezért nem eszik meg húst, semmilyen keményebb ételt, a pufi, keksz simán megy, mert az szétolvad a szájban és nem kell rágni.
2024. febr. 6. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 voltatok a rágás problémával orvosnál?
2024. febr. 6. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
#12, ha náluk is ilyen problèma van, akkor irány a szakember.
2024. febr. 6. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
13 Persze voltunk, aztán mondták, hogy nincs rágás probléma, nem olyan könnyen mérhető dolog. Későn kezdett beszélni, beszedhibas és a logopédus szerint renyhek az izmai a szájánál. Nem könnyű olyat találni aki egyáltalán ért ehhez valamit.
2024. febr. 6. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez oké, de az sem megoldás hogy ilyeneken él a gyerek.🥺
2024. febr. 6. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Kijött már az összes foga? Nálunk mindig akkor csinálta ezt pár napig, de akár 2 hétig is, amikor jött a foga. Olyankor csak püré+rágcsa.

Mostanában sokat javult a helyzet. (2,5 éves) Legalább a leveseket megeszi már ebédnél.

Próbálj többféle levest adni neki. Úgy lehet jobban elfogadja a húst, zöldségeket, hüvelyeseket, tésztát is.

2024. febr. 6. 23:09
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk csak pár ételt hajlandó enni de abból sokat. Ilyen a leves,sima rizs,kenyér és párizsi külön, virsli. Nem sok de legalább eszik,viszont nasi nincs amíg nem eszik. Bölcsiben bezzeg eszik mindent,ja és ha nem kap mást majd eszik, hát inkább napokig nem evett😅
2024. febr. 7. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!