Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyámhivatalba lehet tenni...

Gyámhivatalba lehet tenni névtelen bejelentést?

Figyelt kérdés
Tehetek névtelen bejelentést, ha úgy gondolom, hogy egy családnál bántalmazzák a gyereket?
2024. jan. 21. 16:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

Ha csak nem a 2 szemeddel látod, hogy verik ágyba főbe, ne akarj senkit se jelentgetni.

Mondok egy példát. Sni-s gyermekeim vannak. Nem könnyű sokszor az élet velük. Soha nem verem őket. Ennek ellenére nem egyszer volt, hogy a lányom nyitott ablaknál üvöltözve, hőrőgve hiszti roham kellős közepén síkoltozta, hogy ne üssem meg, ne verjem. 🤦 Gondolhatod, aki elment az utcán annak úgy tűnhetett, épp legyílkolni készülök a gyerekem. 🙄 Mikőzben álltam az ajtóban , és kértem pakoljom össze.

Szóval, inkább menj oda, kérdezd meg tudsz e valamiben segíteni.

2024. jan. 21. 18:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

11, lányom is csinált így,pedig nem is sni-s.

A fél szomszédság kiszaladt az erkélyre,hogy mi ez

Én ott álltam kint és mondtam,hogy nem verem,csak hisztizik.

Ha nem látták volna,hogy ott vagyok én is kint,tuti azt hitték volna hogy verem.

Olyakat kiabált,hogy te engem mindig utsz,miért versz meg mindig?(pedig nem vettem meg soha őt,nem az én stílusom a verekedés)

2024. jan. 21. 18:37
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
Na, az én gyerekem meg olyat szokott játszani, hogy magára pakolja a párnákat és ordít, hogy segíííítséééééég. MErt azt játsza, hogy ráestek a sziklák és ki kell alóla húzni. Csuktam is gyorsan párszor az ablakot emiatt, nehogy ránk hívják a rendőrséget :D
2024. jan. 21. 18:57
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
13 ez jó 🤣🤣
2024. jan. 21. 19:06
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

13# A nővérem két lánya hasonló, gyepálták egymást, felváltva ordították, hogy segítség, meg ne bánts. A nővérem az udvaron teregetett, úgy szaladt be, hogy kihallatszik a jajgatás, rájuk fogják hívni a rendőrséget.

Aztán a nagy békekötés után berepült egy poloska, és a kisebbik lány azt kezdte ordítani, hogy "megint bejött, meg fog minket ölni"...

Hát a gyámhivatal meg lett volna lepve, ha kiszállnak egy poloska miatt...

2024. jan. 21. 19:34
 16/32 babyboom567 ***** válasza:
84%
Sni-s gyerekem van.Kb minden hajmosásnál(ami 3 emberes),azt üvöltözi, hogy engedjetek el, ne öljetek meg.De pl ma valami hülye játék miatt ment a hiszti.
2024. jan. 21. 20:45
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
Az én gyerekem másfél évesen alig tudott még néhány szót mondani, de mikor nálunk volt a kisebb tesó miatt a védőnő, azt mondta neki, hogy "anya megvert". Mondanom sem kell, soha nem ütöttem meg, égett a pofám rendesen. Szerencsére csak nevetett rajta...
2024. jan. 21. 20:53
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer tettem bejelentést a gyermekvédelemnél és az iskolapszichológusnál. Neik megadtam a nevem, de kérhettem, hogy az érintetteknek ne adják ki. Azonban rendőrségi ügy lett belőle, és írtak, hogy kötelesek kiadni az ügyben a bejelentő nevét, így innentől nem lesz anonim, és lehet, hogy megkeresnek a rendőrségtől. Mondtam hogy rendben. Végül nem kerestek, és az érintett szülővel sem kerültem kontaktba. Évekkel ezelőtt volt. Nem tudom, hova futott ki az ügy végül.
2024. jan. 21. 21:31
 19/32 anonim ***** válasza:
54%
18# De biztos voltál benne,hogy bántalmazás volt?tényleg az volt?
2024. jan. 21. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
15# Ezen szakadtam. 😂
2024. jan. 21. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!