Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiadnak információt névtelen...

Kiadnak információt névtelen bejelentés esetén?

Figyelt kérdés

Bejelentettem valakit, ahol alkohol probléma miatt a gyermekek veszelyeztetve vannak.

Volt kinn a gyamugyes, de érdekelne hogy névtelen bejelentés esetén adnak e ki bármilyen információt akárkinek is. Félek tőlük

2022. máj. 11. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha elér odáig az illető keze. Elvileg nem adhatjak ki de ez a mai világban... Én is tettem így, simán kiadtak mert az illetőnek elég magas körben vannak ismerősei amiről én nem tudtam még akkor (egy régi "celeb" de én nem ismertem)
2022. máj. 11. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha a bejelentésnél nem adtál meg magadról semmilyen információt, akkor nem. De ha elkottyintottad, hogy szomszéd, tanár, óvónő, rokon vagy akkor ezt simán visszamondják nekik.

Mi egyszer a felső szomszédra tettünk névtelen bejelentést, mert nagyon hangosan buliztak hajnalban. (Panelban lakunk) Annyit mondott a férjem, hogy az egyik szomszéd vagyunk.

Kb fél óra múlva jöttek is a rendőrök ès hallottuk, hogy mondták, hogy az egyik szomszéd tett bejelentést...

Szóval ennyit simán mondanak.

2022. máj. 11. 14:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Na ez durva. Be nem mutatkoztam,úgyhogy a hangfelvétel van nekik.
2022. máj. 11. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne nekik hangfelvétel?

Ez nem szolgáltató, ahol "minőségbiztosítási okok miatt" 5 évig tárolható és visszakereshető a hangfelvétel, és hozzá kell járulni.

2022. máj. 11. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tudod 4es,van hangfelvétel
2022. máj. 11. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
És miért jelentgetsz fel valakit névtelenül? Azért ez elég undorító dolog, legalább vállalnád, amit tettél.
2022. máj. 11. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 honnan veszed?
2022. máj. 11. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Írtam első valaszolokent hogy volt benne részem nekem is
2022. máj. 11. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves hatos. Szerintem ez nem a te dolgod. Majd amikor a híradóban azt látod,hogy részeg anyuka ágyon verte a gyereket, akkor azt kérdezed,hol voltak azok,akik napi szinten látták, hogy részegen van a kicsikkel. Van még kérdésed? Hogy miért névtelenül? Mert féltem a gyerekeim az etnikai kisebbségtől
2022. máj. 11. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
6) hogyne, ha agresszív alkoholista van a szomszédban, te biztosan kétszer is elismételnéd artikulálva a bejelentés során a nevedet... Hátha utána a te fejeden is kedve szottyan széttörni pár üveget 🙄
2022. máj. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!