Ha az ügyfélkapun a TAJ szám autorizációnál azt az információt kapom, hogy a TAJ számom érvényes, de a biztosítási jogviszony lekérdezésekor nem szerepel a munkáltatóm a listában, attól még be vagyok jelentve?
sztem érvényes, persze, de ha elmész bármely szakrendelésre csak próbaként, azonnal kijelzi nekik, hogy érvényes-e a TAJ-od vagy sem.
a helyedben nem foglalkoznék veled, el nem tudod képzelni, mekkora káosz van ezeknél. nekem pl kb 6 éven át olyan munkáltató van feltüntetve, akinél az életben se voltam, és egy tőlem távoli városban van ráadásul. az ilyen apróságok nem érdeklik őket :-) egyébként, ha gond lenne, te tudod igazolni, hogy minden rendben, tehát ha nem akarod "bajba keverni" a céget egy kérdezősködéssel, sztem hagyd a frászba ...
A taj szám mindig érvényes!
Ha 20 éve nem dolgozol akkor is!
Ne keverd a jogviszonnyal.
Változtatni kellett a jogviszonyod, miért?
Ha kijelentettek a cégtől, a céged neve akkor is kell, hogy szerepeljen a listában, csak lezárt dátummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!