A saját gyerekemmel ha lesz máshogy lesz?
Vagy igen, vagy nem.
Kérdés: el kell-e cs.szni ahhoz egy másik ember életét, ha kiderül, hogy a sajátoddal is türelmetlen vagy?
13-as, az én anyám türelmetlen volt. Semmi másból nem állt az életem, minthogy mindenért vitázott, kiabált, felkapta a vizet... (megj. ő sem volt benne biztos, akar-e gyereket, de á, mi baj lehet?)
Szóval ezért írtam, amit, nem beszólásból, de jellemző, hogy csak a rosszat látod.
Igen KVÁRA szar úgy felnőni, hogy tojáshéjon lépkedsz, mert nem tudod, hogy anyád épp kiakad-e valamin, vagy sem.
Vannak szarabb sorsok.
Bocs, nem érdekel, számomra alap, hogyha gyereket vállalok, akkor nem kiabálok vele épp mert - bármiért, csak mert türelmetlen vagyok - anyámnak meg jópár "majd lesz valahogy" szülőnek ez nem alap.
Szerinte ő jó anya volt.
Szerintem meg inkább meg se szült volna, de legalább az önbizalmam a béka segge alatt, és felemeli valaki a hangját, már félek.
Hány éves vagy?
Én kb magamra ismerek 10 évvel ezelőttről de pár éve rájöttem, hogy sokkal sokkal türelmesebb lettem az évek alatt. A kislányom még csak 2,5 éves, mondjuk tombol a dackorszak de 10 éve biztos nem lett volna türelmem sajáthoz sem.
De a saját tényleg más, viszont alapból türelmesebbé válhatsz évek alatt. Főleg ha nagyon fiatal vagy még.
Amúgy meg olvasgass el pár külföldi redditet, hányan írják, hogy megbánták az egészet, mert nem olyan, mint "képzelték".
Csak éppen ezt nem lehet visszacsinálni. Egy gyereket nem vihetsz vissza, hogy bocs, tévedtem, mégsem kell, de tönkreteheted, hogyha nem neveled-szereted úgy, mint megérdemelné.
És a gyerek nem hülye, attól, mert nem mondod ki nyíltan, érzi, hogy a hátad közepére nem kívánod az egészet.
17: "Bocs, nem érdekel, számomra alap, hogyha gyereket vállalok, akkor nem kiabálok vele"
Ugye még nincs gyereked???
Majd térjünk vissza erre a kérdésre akkor, ha már van és legalább 3 éve neveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!