Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogom tudni, mit kezdjek majd...

Fogom tudni, mit kezdjek majd a saját gyerekemmel?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már itt, hogy a friss anyuka nem tudta, hogy fürdesse, pelenkázza, fogja meg az újszülött babáját. Ami nem baj, ha az ember előtte még sosem csinálta. Viszont én már elég sok gyereket pelenkáztam, fürdettem, vigyáztam rájuk (keresztgyerekeim, rokonok babái egész kis koruktól). Akkor a sajátomat is fogom tudni gondozni? Vagy én is sokat fogok bénázni? Már tervben van a baba.
2011. jan. 10. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:

A ruha a pelus adja magát nem lehet kétféleképpen feladni.

A nővér a szobatársak megmutatják ha megkéred őket.

Bénázás? nem megy a baba rovására.

2011. jan. 10. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is már két gyereknél besegítettem, pelenkázás, etetés, megfogás, minden.

A sajátomnál meg olyan bénának éreztem magam, hogy nem igaz. De hamar bele lehet ám jönni! :)

2011. jan. 10. 09:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Pont ez a kérdés lényege, hogy egyelőre úgy látom, tudom mit kell kezdeni egy gyerekkel, hiszen már számtalanszor pelenkáztam, öltöztettem, fürdettem pár napos babát. A sajátomnál is fogom tudni, vagy ott más lesz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Van már gyakorlatod ezek szerint.

A te babád is úgy fog működni,mint a többi baba,biztos ügyesen megoldod.

Egy kis bénázás belefér.

Én a fiamnál bénáztam a fütyi mosással,először a férjemnek kellett csinálni,lévén addig csak lányom volt.

Nagyon féltem,mihez kezdek egy fiúval,de aztán úgy belejöttem,hogy lett még egy fiúnk.

5/6 anonim válasza:
100%
Amikor a lányom született, nem volt semmi segítségünk. Férjem fogta a vállát, én a csípőjét, hogy biztonságos legyen. És nagyon kellett volna még egy kéz, amely megmossa. Így bénáztunk eleinte, én 18 voltam, férjem 22. Ennek 41 éve, és él és virul a gyermek.
2011. jan. 10. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy hogy 19hónapos a nagy félek mi lesz velem napokon belül, amikor a kicsi lányom megszületik, végre.

Ma volt újszülött a fiam, 19hónap telt csak el, mégis annyi új kérdés merül fel bennem, az egyik ilyen a pelus csere, a másik a hogyan fogjam meg(ugye a nagy már egy nagyon aktív kisfiú, aki nem csuklik össze vissza), hogyan szoptassam majd(6hónapja nem szoptatok sacc)

És ezek után biztos lesz egy két bénázás nálunk is, pláne amíg megszokom a kicsit. Na meg ugye a másét nem úgy félted dadusolod...

2011. jan. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!