Fogom tudni, mit kezdjek majd a saját gyerekemmel?
A ruha a pelus adja magát nem lehet kétféleképpen feladni.
A nővér a szobatársak megmutatják ha megkéred őket.
Bénázás? nem megy a baba rovására.
Én is már két gyereknél besegítettem, pelenkázás, etetés, megfogás, minden.
A sajátomnál meg olyan bénának éreztem magam, hogy nem igaz. De hamar bele lehet ám jönni! :)
Van már gyakorlatod ezek szerint.
A te babád is úgy fog működni,mint a többi baba,biztos ügyesen megoldod.
Egy kis bénázás belefér.
Én a fiamnál bénáztam a fütyi mosással,először a férjemnek kellett csinálni,lévén addig csak lányom volt.
Nagyon féltem,mihez kezdek egy fiúval,de aztán úgy belejöttem,hogy lett még egy fiúnk.
Én úgy hogy 19hónapos a nagy félek mi lesz velem napokon belül, amikor a kicsi lányom megszületik, végre.
Ma volt újszülött a fiam, 19hónap telt csak el, mégis annyi új kérdés merül fel bennem, az egyik ilyen a pelus csere, a másik a hogyan fogjam meg(ugye a nagy már egy nagyon aktív kisfiú, aki nem csuklik össze vissza), hogyan szoptassam majd(6hónapja nem szoptatok sacc)
És ezek után biztos lesz egy két bénázás nálunk is, pláne amíg megszokom a kicsit. Na meg ugye a másét nem úgy félted dadusolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!