Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit játszotok egy 2,5 éves...

Mit játszotok egy 2,5 éves gyerekkel? Mennyi fejlesztő játékot játszotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kisfiam 2,5 éves, és hát eléggé kifogytam a játék ötletekből.

Tudnátok segíteni?

Szoktunk puzzle-t kirakni, építő kockázni, gyurmázni, festeni.

Mondókázni, énekelni, tud már jó sok éneket is.

Tudja a színeket, tud szépen számolni 10-ig,fel is ismeri a számokat.

Miket kell még ilyen korba tudni?

Jövő szeptemberbe megy majd oviba, addig miket tanítsak meg neki?

Szépen eszik egyedül.

Az öltözéssel még bajba vagyunk, nem nagyon akar egyedül se fel, se le öltözni.

Néha a nadrágot, zoknit Boxert elveszi és annyi.

2023. dec. 16. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2 év 2 hónapos a nagyobb fiam, nála egyik kedvenc kint lenni most, hogy hideg van (ő hideg kedvelő, mint én, amikor hó volt, be se lehetett hozni) és kint gyakorlatilag bármivel elpiszmog, botok, levelek, bármi. Játszótér is, de inkább park. Másik kedvence duploból építeni valamit, főleg mindenféle parkoló házat az autóinak és aztán eljátssza, hogy beparkolnak az autók. Ezt akárhányszor képes újra játszani, vagy könyvekből olvasni együtt. A meséseket inkább alváshoz, a böngészőket egyedül is szívesen nézegeti. Én ennél többet nem "fejlesztem", így is folyamatosan ragad rá valami.
2023. dec. 16. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
#11. Ugyanez a helyzet nálunk is. ☺️
márc. 10. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Elkezdhettek már dominózni, memória- és társasjátékozni (pl.bingo, lottó, majmos banános, tapintás felismerős, grabolo stb.) is, meg vannak ilyen egyszemélyes logikai játékok 2+

Ügyességi játékok pl. elemes horgászjáték, karika dobálós, bowling...

ápr. 19. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!