Elrontottuk, vagy ez így van másoknál is?
Leesett neki h ez nem egy játszóház....meg kell szoknia h reggel odamentek és du/délben mész érte ez a beszoktatás lényege,nem az h ha sír,megjelensz.
Nem vagyok magábölcsi-párti,mert itt a gondozók elvégeznek egy tanfolyamot és ennyi,mig egy államiban feltétele vn h milyen iskola kel h gondozó lehess.
HA mindig bemész, amikor egy kicsit nyafog akkor nem fog beszokni sosem. A gondozó hülyeséget mondott sztem azzal, hogy addig szoktasd, amíg nem sír... A lányom a saját mamájánál nem volt hajlandó ott maradni nélkülem 2,5 éves koráig, pedig minden nap látja.
A bölcsis néniteknek nincs kedve sztem kínlódni a gyerekkel. Pár napjába kerülne csak. Meg egy kis fantáziába, hogyan terelje el a figyelmét.
Keress másik bölcsit.
Szerinte teljesen el, pláne ha már egyedül ott volt, most meg behívnak téged- hát sokkal rosszabbat nem is tehettél volna ezzel kapcsolatban.
Az én kisfiam ugyan óvodás, most már több, mint egy éve és sír reggelente, meg megy a hiszti, hogy ő ugyan bizony nem megy oviba és aztán mikor megyek érte, estig azt hallgatom mennyire hiányzik az ovi és hogy ő mennyire szívesen jár. Aztán lefekvéskor fordul egyet és már kezdi is. Ha kireggeledik megyünk oviba? Mondom igen. És hiszti, én ugyan nem megyek.
Aztán megyünk, de én csak első nap voltam ott vele 2 órát, azóta sem. Betuszkolom az ajtón és már megyek is.
A gondozónő nem igen érti a dolgát. Ha van más megoldás én ilyen gyermek megőrzőbe nem is vinném. Persze ha nincs más lehetőség, akkor kitartás, bár ebből jól már nem jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!