Takarítás másoknál hogy van?
Figyelt kérdés
Kezdünk félni öcsémmel, hogy anyánál kóros a tisztaság és a rendmánia. Kisebb korunkban nem is foglalkoztunk vele, mert csak "jajj hülye takarítás", de ahogy növök fel, egyre jobban aggódok érte, semmi nem elég jó neki, csak ha már steril, ha még 3 szem morzsa marad az asztalon, akkor veszekszik, kiabál, hogy dzsuva van és képtelen vagyunk vigyázni bármire is, pedig öcsém és én rengeteget takarítunk, mindennap elmosogatunk, felsöprünk, elpakoljuk a dolgainkat, anya dolgait, hétvégente az egész fürdőszobát, konyhát, lakás minden porcikáját... tényleg mindent. A fél életem takarításból áll, mégis folyton azon veszekszik velünk, hogy mi micsoda hányadékban élünk, pedig a barátaim legtöbbje tényleg "hányadékban" él, és az ő anyukájuk mégse stresszeli rommá magát miatta. Barátom otthon semmit se takarít, mert nem szereti, és az anyukája ráhagyja. Szerintem ez se normális, de én nem értem... másoknál ez hogy van? Takarít a gyereketek egyáltalán meg mennyit? És hány éves korától?2011. aug. 13. 23:00
2/3 anonim válasza:
Igen, takarítanak az én gyerekeim is. Igazából nem tudom pontosan megmondani, hogy hány éves koruktól, mert már egész kis totyogó koruktól jöttek utánam a szivaccsal és ők is töröltek mindent ha kellett, ha nem.
Azt nem tűröm, hogy szanaszét legyenek a ruháik ledobva a szobájukban, erre háklis vagyok. Ezenkívül szoktak még port törölni (úgy nagyjából) és porszívózni a saját szobájukban. A mosogatás meg be van osztva, hogy mikor ki csinálja. Nagyjából ennyi. Ha nem tetszik, ami a szobájukban van, akkor szépen becsukom az ajtót. :-P Hála Istennek nem szeretnek ők sem szemétdombon élni.
3/3 anonim válasza:
Én 15 éves leszek (holnap :P), és a szobámat egyedül teszem rendbe. Összepakolást, portörlést, felmosás, porszívózást beleszámítva. Többnyire a szemetet is én viszem le, és a garázsba is én viszem azokat a tárgyakat, amelyek már nincsenek használatban, de később jól jönnek... Ugyanígy én is hozom fel a garázsból a használandó dolgokat. :D A konyhát és az előszobát is van, hogy én porszívózom, vagy a többi lakószobában én mosok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!