Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajolgatás, takarítás árthat,...

Hajolgatás, takarítás árthat, ha volt már vetélésem? és kiskutya egy légkörbe a picivel ha megszületett? Jó ha az elevitet 3. héttől szedem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elevitet minél hamarabbtól szeded,annál jobb. De jobb későn,mint soha!

Kiskutya nem baj ha van,csak meg kell tanitani,hogy ne menjen a kicsi közelébe,tisztelje őt!

Ha veszélyeztetett terhes vagy,akkor vigyázni kell a fizikai munkával. De majd a dokid elmondja.

2011. márc. 4. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

1,egészséges terhességnél semmiféle bajt nem okoz,de mivel volt egy vetélésed,ezért kérdezd meg majd az orvosodat,mit gondol.Vegyszeres melót viszont csak jól szellőző helyiségben,szájmaszkkal végezz (szerintem)

2,én nem tudnám elképzelni,de sokan jól megvannak így.Egyet szoktak említeni,hogy a babaszoba tabu legyen a kiskutyának,oda ne mehessen be.

3,ne szedj elevitet,sok rá a panasz.Szedj ladeevitet,vagy femibiont (bár ez drágább) mivel volt már vetélésed,magnéziumot is szedhetnél szerintem.

2011. márc. 4. 10:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszadó :)

Megtudtam, hogy a teszt pozi lett, így táppénzre vetettem magam.Bár teszt alapján nem vehetnek fel így "hasfájással" írtak ki.A továbbiakhoz orvosi vélemény kell, de az csak 16-án, mert a dokim kartörés miatt táppénzen van.Amugy nem dolgozok vegyszerekkel maszk sem kell, csak az itthoni nyugodt légkör, meg a doki nyugtató válasza.Dolgozni nem fogok, ha kiderül nem kockáztatok, ezt anno vetélésnél eldönöttem, hogy a következőnél egyből tp lesz.3 hetes km

2011. márc. 4. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
kiskutya ne legyen egy légtérben egy csecsemővel: alergizálhaz a szőre (apró szőrtöredékek a levegőben), ürülékes a segge, akárhogy nyalja, piszkos a lába, a szőre...nem tudnám elképzelni
2011. márc. 4. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok.Domestost,floraszeptet stb.nem használsz otthon?Ezeket értettem vegyszerek alatt.
2011. márc. 4. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2. :-)

Párom nem engedi így max a mosogatószer (PUR) és a mosószer (Ariel) Öblítő(Lenor-Silan)marad nekem :)

2011. márc. 4. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond a kutyával nekünk is van és egy évig 1szobában laktunk mond a 3an mert csak arra telt,a munkát csak óvatosan sok pihenéssel,a vitaminnal kapcsolatban nekem nem volt rá panaszom és most sincs,csak 1 székrekedést okoz de sok folyadék és semmi gond:)Jó babavárást
2011. márc. 4. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
jaa még valami kutyus legyen beoltva kombináltal ,veszettség ellen és féregtelenitve:)
2011. márc. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!