Ha sokat hajolgatok lehet baja a babának? 25 hetesek vagyunk. Sok a teendő, takarítás, ma nagyon sokat hajolgattam, félek hogy baja lehet a babának.
szerintem nem lehet attól bajod, de ne hajszold magad túl
nyugtasson meg a gondolat, hogy több száz évvel ezelőtt a nőknek milyen lehetett.
hajolás helyett ha lehet próbálj meg leguggolni a dolgokért
En gugolok mindenert. A multkor hajoltam a kadba kiszedni a jatekokat es majdnem beleestem, mert megcsusztam...aztan jott a multhet mikoris 26 hetesen hulyeseget csinaltam. Nehezet emeltem, nagyon nehezet. Este aztan jott is valoszinuleg joslofajas es aztan meg par napig eltartott, mire elkezdtem szedni a magneziumot mert rajottem mi a bajom...
En azt mondom ezek utan, hogy mindent modjaval es mindenki mas.
Latod van aki cipel gyereket, motrot, miegyebet lepcson fel es le es kutya baja (hala a jo Istennek) es van olyan en szemelyesen ismerem, aki lehuppant a fenekere (ablakot pucolt es elvesztette az egyensulyat) es annyi, kampo, 26 hetes magzatat halva kellett megszulnie.
Annyit csinalj es ugy, ahogy a tested engedi. Hidd el, szolnak odabenn ha valami nem stimmel csak figyelj!
En ezek utan szoltam a fonokomnek, hogy sok mostmar az 50+ oras munkahet nekem...megertette, megoldottuk.
ismerős a dolog: gyerek egyik karodban a másikban a kismotorja.... nekem egy 2 éves kisfiam van, és holnap este hozzuk haza a nagyszülőktől, most nyaral, addig szeretnék mindent megcsinálni, hogy mire jön más dolgom ne legyen csak ő, 2 hete már hogy nem láttam:( és csak vele szeretnék foglalkozni.
Mára lett kész az ajtófestés, holnap még jön a burkolós befejezni egy-két dolgot, most éppen függöny vasalás közben a 10 perces pihenőmet töltőm:), kezd fájni kicsit a hátam-derekam:( de még messze a nap vége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!