Ma kicsit túlhajszoltam magam (hajolgattam, emelgettem). Fáj a derekam és bele nyilal lent a jobb oldalamnál. Most már pihenek. Lehet ebből probléma?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 19:07
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejttem megírni 29 hetes km
2010. aug. 7. 19:08
2/3 anonim válasza:
Pont azért fáj a derekad....
Vegyél be magnéziumot s pihenj!!! Ettől el kell múlnia, ha nem múlik hivd fel a dokid , de szerintem nem lesz semmi gond!
36 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg csak a derekadat húztad meg.Amikor ennyi idős terhes voltam, hajolni még tudtam.Emelni viszont ne emelj ha ki tudod kerülni.Ha mégis kell, egyenes háttal leguggolva, derékból emelj, ne hasból.Én 16 hetes lehettem, amikor ablakot pucoltam húsvét előtt.Utána alhasi szúrkálásom volt, kb. mint az első 3 hónapban.Attól úgy megijedtem, hogy azóta nem csinálok ilyesmit.A baba születése előtt az ilyen nagyobb munkákra meg fogom kérni Apát:)) Én is azt tanácsolom, mint az első.Pihenj, amíg jólesik, Magne B6, el kell múlnia magától.De azért nagyon vigyázz magadra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!