Nem probléma, ha rendszeresen a jobb oldalamon alszok?
12 hetes vagyok, ás állítólag nem egészséges a jobb oldalamon aludni. Viszont én mindig is így aludtam, és így nagyon jókat szoktam durmolni.
Én úgy vagyok vele, hogy ami számomra nem kellemetlen, nem okoz fájdalmat, rossz érzést, azzal nem ártok a kicsinek sem. De erről mi a véleményetek?
Bal oldalon azért jobb feküdni,mert jobb a vérkeringés mind neked mind a babának. Amúgy én is jobb oldalon feküdtem és nincsen semmi baj.
Lehet hogy az idő múlásával megváltozik az alváshelyzeted és más pozíció lesz kényelmes.
Addig aludj úgy ahogy neked jó.A baba mindig jelzi,ha valami rossz neki.
Én nem is tudok a bal oldalamra feküdni, mert azonnal hányinger kezd el gyötörni! A hátamon és a jobb oldalamon kényelmes egyenlőre nekem is :)
Szintén 12 hetes kismama
én mindig a baloldalon aludtam. de szerintem nem nagy gond, hogy a jobb oldalon alszol.
Igen én is olvastam, hogy a baloldalon fekve jobb a vérellátás mind a babának, mind a mamának. de kinek hogy kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!