Egy takarítás vagy más miatt elmehetett a babám?
Ha aggódsz a babád miatt, akkor menj az ügyeletre (terhesambulanciára).
Egyébként nem tartom valószínűnek, hogy bármi baja lenne a babának, de ha görcsölsz, vagy vérzel, akkor ne várj a dokira, hanem irány az ügyelet!
Lehet, hogy csak lustizik a picur, ne aggódj! Lenne annak jele, ha valami baj lenne szerintem.
Egyébként hány hetes vagy?
7 hetesen érzed a babát mozogni?
amugy a takarítástól tuti nem lesz baja a picinek.
én 27 hetes vagyok és mellette van egy 15 hós fiam aki nem ül meg egy helyben mindig rohanok utána, és itt van az egész lakás a nyakamon ami mindennap egy csatatér a gyerek miatt, ráadásul nem igen sok a segítségem, mellette főzők mosok meg minden, még is jól vagyunk.
Szóval ne aggodj tuti nincs baj!
Nem hinném,hogy baj lenne.
Én11+3 hetes vagyok, és nem tudom te hogy érzed a babád mert én sehogy, pedig a 3-ik terhességem.
3-on lakok, van egy 2 évesem aki gyakran nem hajlandó a lábikóján feljönni, cipelem egy nap többször,ezen kívül ugyan úgy takarítok pakolok mint máskor, de nem érzem,hogy baja lenne a babának.
Szóval nyugi ettől még nem fog elmenni a babád, ha mégis akkor ott valami más van a háttérben.
Nem hinném, hogy gond lenne, de azért ez jó tanulópénz volt.
Ne egy napon akarj mindent megcsinálni, ez terhesen nem fog működni. Egyik nap porszívó és felmosás, másik nap fürdő, harmadik vécé, negyedik a kertben, ötödik törölgetés, rendrakás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!