Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy takarítás vagy más miatt...

Egy takarítás vagy más miatt elmehetett a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap nekifogtam takaritani, felporszívózni,felmosni, és ágyhuzatot is cseréltem, és végére, jól kimerültem! Aztán délután kimentünk a kertbe és hideg volt, fáztam, de viszont ma reggelre nem érzem a babát a hasamban, eddig ha köhögtem, tüsszentettem, vagy pisilni voltam, éreztem hogy ott van jobb oldalt, most csak akkor érzem ha keresztbe rakom a lábam! De ha köhögök vagy ilyesmi, akkor nem! Nagyon nagy baj ez? Elmehetett a baba, a tegnapi nap miatt? Nagyon aggódok! :(((( Dokimhoz nem mehetek, mert szabizik!
2010. márc. 26. 08:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha aggódsz a babád miatt, akkor menj az ügyeletre (terhesambulanciára).

Egyébként nem tartom valószínűnek, hogy bármi baja lenne a babának, de ha görcsölsz, vagy vérzel, akkor ne várj a dokira, hanem irány az ügyelet!

2010. márc. 26. 08:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök, nem is vérzek! Semmi olyan komoly, ugyanugy vagyok mint tegnap!
2010. márc. 26. 08:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Én kilenchónaposan csináltam nagytakarítást.Semmi bajom nem lett tőle.Kifáradtál,ennyi.
2010. márc. 26. 08:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak lustizik a picur, ne aggódj! Lenne annak jele, ha valami baj lenne szerintem.

Egyébként hány hetes vagy?

2010. márc. 26. 08:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi gond nincs.Én is most takarítottam, ezt nem lehet terhesen sem megúszni.Ha egy takarítástól elmenne a baba, kihalna a magyar nép.Főleg, ha már mozog, akkor már nem megy el csak úgy.Lehet, hogy azért nem mocorog, mert alszik.Tényleg észrevennéd, ha baj lenne.
2010. márc. 26. 08:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Még csak 7+1 vagyok, és előbb hívtam a nővérkémet a nőidokimnál, és mondtam neki is hogy mi van, azt mondta hogy az semmi, nem kell félnem! Ha nincs vérzés meg ilyenek, addig jó! Csajok nagyon remélem hogy igazatok van! Azért ugy félek, és féltem őt is!
2010. márc. 26. 08:45
 7/15 anonim ***** válasza:

7 hetesen érzed a babát mozogni?

amugy a takarítástól tuti nem lesz baja a picinek.

én 27 hetes vagyok és mellette van egy 15 hós fiam aki nem ül meg egy helyben mindig rohanok utána, és itt van az egész lakás a nyakamon ami mindennap egy csatatér a gyerek miatt, ráadásul nem igen sok a segítségem, mellette főzők mosok meg minden, még is jól vagyunk.

Szóval ne aggodj tuti nincs baj!

2010. márc. 26. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem emeltél nehezet és nem fáztál fel a hidegben illetve nem szívtál be semmi tömény takarítószert ......semmi bajod nem lehet.
2010. márc. 26. 09:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy baj lenne.

Én11+3 hetes vagyok, és nem tudom te hogy érzed a babád mert én sehogy, pedig a 3-ik terhességem.

3-on lakok, van egy 2 évesem aki gyakran nem hajlandó a lábikóján feljönni, cipelem egy nap többször,ezen kívül ugyan úgy takarítok pakolok mint máskor, de nem érzem,hogy baja lenne a babának.

Szóval nyugi ettől még nem fog elmenni a babád, ha mégis akkor ott valami más van a háttérben.

2010. márc. 26. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy gond lenne, de azért ez jó tanulópénz volt.

Ne egy napon akarj mindent megcsinálni, ez terhesen nem fog működni. Egyik nap porszívó és felmosás, másik nap fürdő, harmadik vécé, negyedik a kertben, ötödik törölgetés, rendrakás stb.

2010. márc. 26. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!