Egy takarítás vagy más miatt elmehetett a babám?
Nem ugy érzem hogy mocorog, mert arra korai lenne tudom, sőt nagyon korai! Hanem ugy érzem hogy ott van jobb oldalt valami, már 2 uh is azt mutatta hogy jobb oldalon van a pici, de amikor tüsszentettem, vagy köhögnöm kellett éreztem azt a pöttyöt ott lent, hogy igenis ő ott van! Ezt nem tudom jobban le írni, de amugy nem érezem nappal, meg sétakor, csak amikor erőteljes dolgoknál mint a tüsszögés meg ilyenek! Meg a melleim sem fájnak, azért ijedtem ugy be, mintha a tegnapi naptól minden tünet eltűnt volna, pedig kedden voltam Uh-on és mindent rendben találtak! Hát bízok benne hogy idáig is minden oké!!!!
Hát ma 11kor voltam kint az udvaron 2x elkapott az öklendezés, meg amikor a kaját raktam a tányérra, akkor is 2x! Meg most borzasztó álmos lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!