Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy takarítás vagy más miatt...

Egy takarítás vagy más miatt elmehetett a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap nekifogtam takaritani, felporszívózni,felmosni, és ágyhuzatot is cseréltem, és végére, jól kimerültem! Aztán délután kimentünk a kertbe és hideg volt, fáztam, de viszont ma reggelre nem érzem a babát a hasamban, eddig ha köhögtem, tüsszentettem, vagy pisilni voltam, éreztem hogy ott van jobb oldalt, most csak akkor érzem ha keresztbe rakom a lábam! De ha köhögök vagy ilyesmi, akkor nem! Nagyon nagy baj ez? Elmehetett a baba, a tegnapi nap miatt? Nagyon aggódok! :(((( Dokimhoz nem mehetek, mert szabizik!
2010. márc. 26. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmi gond, csak elfaradtatok. En 36 hetesen festettem :)
2010. márc. 26. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a babával.Ő még olyan picike nagyon nem is érezhető.Ha elment volna a baba akkor az baromi erős görcsökkel és vérzéssel jár.De ha ennyitől esetleg elmenne akkor az azt jelentené hogy nem volt életképes vagy beteg lenne.Ne aggódj.Tudom könnyű mondani de én növérként végig dolgoztam a terhességem + még itthol is főzni,mosni,takarítani,meszeltem,bicigliztem és még sorolhatnám.Tuti nincs semmi baj akkor azt tudnád mert mint írtam erős görcs,vérzés stb.
2010. márc. 26. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, ne haragudj de hogy érzed, hogy ott van jobb oldalt?Ebben a korban kb. 7-9 mm hosszú, nincs még 1 centis a babád.Hogy érezheted?Nyugi, semmi vész, ha baj lenne, azt éreznéd.( vérzés, görcsök stb)
2010. márc. 26. 11:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem ugy érzem hogy mocorog, mert arra korai lenne tudom, sőt nagyon korai! Hanem ugy érzem hogy ott van jobb oldalt valami, már 2 uh is azt mutatta hogy jobb oldalon van a pici, de amikor tüsszentettem, vagy köhögnöm kellett éreztem azt a pöttyöt ott lent, hogy igenis ő ott van! Ezt nem tudom jobban le írni, de amugy nem érezem nappal, meg sétakor, csak amikor erőteljes dolgoknál mint a tüsszögés meg ilyenek! Meg a melleim sem fájnak, azért ijedtem ugy be, mintha a tegnapi naptól minden tünet eltűnt volna, pedig kedden voltam Uh-on és mindent rendben találtak! Hát bízok benne hogy idáig is minden oké!!!!

Hát ma 11kor voltam kint az udvaron 2x elkapott az öklendezés, meg amikor a kaját raktam a tányérra, akkor is 2x! Meg most borzasztó álmos lettem!

2010. márc. 26. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
A hányinger a terhességgel jár!Te nem vagy egy kicsit pánikbeteg?Meg ez a hét hetesen érzed a babád ,meg ilyenek...nekem ezek olyan fura dolgok...Annyi változás megy végben a testedben a terhesség alatt,és annyiszor fog itt,meg ott fájni,meg zsibbadni,meg nyílalni...akkor mindig majd kétségbe esel?!Ezzel többet ártasz a babádnak.....jegyezd meg,amíg nem görcsölsz és vérzel,addig nincs semmi baj,minden más normális...!:)Próbálj pozítivabb lenni....a terhesség nem egy betegség,vagy egy nagy baj,hanem egy nagyon szép állapot....Boldog babavárást!:)37 hetes km
2010. márc. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!