Azok az Anyukák, akiknek a babájuk alig alszik napközben, hogy tudják elvégezni az otthoni teendőket? (főzés, takarítás, munka)
Hááát... az ágyba 2,5 hónapos koráig én is betudtam rakni. Most 5,5 hónapos és hurcolászom magammal: a konyhában a játszószőnyege, a szobában a habi-tapi. Amíg lát engem és tudja, hogy a közelében vagyok, akkor jól elvan.
Fogalmam sincs mi lesz, ha elkezd mászni! :)
Őszintén, sehogy... többnyire mindig szalad a ház. Egyedül a főzést próbálom valahogy megoldani alvási időben, vagy a gyerekkel a kezemben.
Hány hónapos a kicsid, csak mert amikor a mi kisfiunk 2-3 hónapos volt, neki is volt egy időszaka amikor ilyen rövid időket aludt csak, de amikor már tudott mászni, járni akkor már jobb lett a helyzet, mert kellően elfáradt és tudott aludni.
Igaz az én lányom mindig aludt napközben, de akkor is elvégeztem a házimunkát, ha fent volt.
Nem tudom mennyi idős a lányod, de le lehet őket foglalni.
Vidd magaddal minden hova, énekelgess, mondókázz neki.
A lányom 1,5 éves sokszor ott van velem, pakolássza a műanyag dobozokat, meg amit megengedek neki, de a szobájában is elvan és játszik.
13 hónapos, és kb egy hónapos koráig aludt normálisan, azóta rettenet! :S
Sajnos sehol nincs el egyedül, amikor eszik, akkor sem tud nyugodtan megülni.
Szia.Szerencses vagyok.:)
Az en lanyom is kb 2szer 20percet alszik van hogy 5-10 perc utan felebred.De ha nem ehes akkor siman elvan a kisagyba maganak meg ha nem lat akkor is.Ha fozelek ido van es nagyon nyugi akkor hamarabb kihozom a nappaliba es nezi amig csinalom neki a kajat.Most 9 honapos de igy van az elejetol fogva,mindent meg tudok csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!