Másoknál is igy van?
Figyelt kérdés
1hete van pelus nélkül nappal a kisfiam és szól ha pisilni kell. Azt furcsálom,hogy mikor elkezdett bilihez járni sokszor 1/2,1óránként produkált is most meg 3óra is eltelik 2pisilés közt.Első gyermekes anyuka vagyok, tapasztalatokat várok ez ügyben.2010. aug. 23. 15:19
1/7 anonim válasza:
Gondolom, az újdonság varázsa még hatott az elején :))) Akkor még érdekes volt neki, hogy akkor pisilt, amikor akart. Most már nem annyira érdekes, meg tudja is tartani amíg akarja. Nálunk a fiam volt hasonló. Mikor elhagytuk a pelust, eleinte ő is sűrűn pisilt, főleg, hogy még elég nagy felhajtást csináltam belőle.Aztán elmúlt az érdekessége, akkor ő is sokkal ritkábban szólt, hogy pisilnie kell.
2/7 anonim válasza:
szerintem semmi baj,csak már tovább tartsa vissza.
3/7 anonim válasza:
Mennyi idős?Mert nekem 25hósan hallani sem akar róla...:(
4/7 anonim válasza:
Szerintem tök normális.
Lányom is, mióta nincs pelus, 3X kakil egy nap.
Pisi, nem hazudok 3 percenként volt, és valamennyit pisilt is.
Meg van ennek a pszichológiája, hisz érzi, hogy a pelus nélküliség felelősséggel jár, és kicsit fél is, hogy baj lesz,ezért inkább előbb szól. De ahogy szokja, egyre tovább fogja bírni, és beáll a "rend".
Lányomról mult csütörtökön vettem le a pelust, tehát 10 napja szobatiszta, és ma már ő is bírta 3 órán át simán pisilés nélkül.
Szóval szerintem minden oké:)
Ügyesek vagytok.
26 hós nagylányos, 5 hós kislányos
5/7 A kérdező kommentje:
22:05-nek.28hónapos.Mi most a nyáron a nagy melegbe keztük el a szoktatást úgy hogy az udvaron csupaszon volt és amikor pisilt csak annyit mondtunk tegye szét a lábát.Bent sem bilire sem wc-re nem akart ülni,el is keseredtem,hogy ez nehéz dolog lesz.Mikor bent is pelus nélkül volt odament a bilihez fölé állt és belecsorgatott,meglepődtem és megörültem.Egy darabig nem szólt csak odament s intézte a dolgát.Most hogy kisgatyó van rajta szól.1pár alkalommal már rá is ült mikor fáradt volt.Igaz nem ezt kérdezted,de gondolom minden érdekel ezzel a témával kapcsolatban./engem is/
2010. aug. 23. 23:27
6/7 A kérdező kommentje:
22:59-es.Alváshoz van még pelus?Nekünk csak éjjel.Érdekelne mennyi idő után alakul ki az éjszakai szobatisztaság?Ti hogy vagytok ezzel?
2010. aug. 23. 23:37
7/7 anonim válasza:
Köszi én vagyok a 25hós baba mamája,meg napokon belül egy újabbé-ezért nem is erőltettem neki.régebben játszottunk mi is a biliivel akkor bele pisilt este,de most meg poénnak tartja ha leveszem a pelus,hogy ide oda pisilget és direkt.kiabálni leszidni nem tudom,de így meg azt hiszi szabad neki..sajnos mi panelosok vagyunk és azt sem akarom,hogy minden tiszta pisi legyen,mert azért már elég erős a szaga a pisijének,nagy hasal meg nem egyszerű utána szaladni.Amikor nyaraltunk észre vettük,hogy hasalt az udvaron autókázott és folyamatosan csurgatott-akaratlanul,ekkor beszéltük azt a férjemmel,hogy hiába tudja aha akarja ha figyeli vissza tartani a pisit ha nem figyel csepegtet...szval lehet nekünk még várni kell kicsit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!