Másoknál is így van az óvodában?
Gyerekem névnapjára viszünk be mindig valamit. Mivel húsz gyereknél is több van a csoportban ügyelek arra, hogy elegendő legyen az üdítőből és a harapnivalóból. A gyerekem többször panaszkodott, hogy alig kapnak abból valamit. Mivel már nagycsoportos, több névnapot is ott ünnepelt és mindig ugyanaz a mese. Később se kapnak belőle a gyerekek (ugyebár először arra gondoltam az óvónénik beosszák és elteszik másnapra).
Most is vittem be 2x2 liter üdítőt. A lányom délután panaszkodott, hogy alig kaptak üdítőt és csak az egyiket bontották föl.
Olyan az érzésem mintha megfeleznék. Fele az övéké fele a gyerekeké.
Szerintem tuti, hogy elteszik, de szerintem azt gondolják, hogy az jogosan az övék a cucc fele.
Boldog névnapot a gyermekednek. Az enyémnek is ma van a névnapja Jázmin.
Valószínű hogy a másik üveggel holnap bontják fel (mert ha teleisszák magukat nem kell az ebéd meg az uzsi sem).
Ha belegondolsz: 2liter üdítő 20 gyerek közt szétosztva 1 dl fejenként! Pláne ha ennél többen vannak.....ne feltételezz ilyet az óvónőkről légyszíves!
Szia!
Nekem még nem óvodás a kislányom, de átérzem a helyzeted!
Ha nekem panaszkodni fog a kislányom, akkor én bemegyek majd és kérdőre vonom, hogy ez, most hogy is van?! Szerintem ma amikor mész a lányodért érdeklőd meg, hogy is van, mert nem azért viszed, hogy ne kapják meg a gyerekek.
Üdv egy 21 hónapos kislány anyukája aki 31 hetes kismama is.
Hát én erre tisztén emléxem,hogy mikor ovis voltam,velünk ugyanezt csinálták az ovónök.bárki hozott be bármit,alig adtak,a többi meg elszivárgott valahova mindig.de a tizóraival is mindig ezt csinálták,hiába volt feleslegbe még 10 adag,nem adtak soha.
tesóm kisfia is ugyanabba az oviba jár,ahova mi jártunk még,és ezt ö is észrevette.ugyhogy hiába kérdezel rá,úgyis az lessz a válasz,hogy a gyerekek ették meg..na persze..
(Zsoka)
Én óvónő vagyok és engem ez teljesen meglep. Nálunk mindent a gyerekek kapnak meg (max. az üdítőt osztjuk el két vagy több napra). Valószínű, hogy nálatok lenyúlják a "kollégák" a felét, vagy esetleg mást is megkínálnak. Nálunk volt olyan, hogy vendég volt az óvodában, emiatt a vendégeket is értelemszerűen megkínáltuk. Emiatt nem tudtuk igazságosan két napra elosztani, így volt, hogy meg kellett vendégelni a kisebb létszámú csoportot, nehogy az legyen, hogy a csoportban Máté kétszer kapott, Andika meg egyszer.
Szerintem a jövőben inkább gyümölcsöt vigyél be, ha névnapozás van, azt talán nem tüntetik el. Nagyon sajnálom a normális óvók nevében is, hogy néhányan ilyen pofátlan módon valósággal meglopják a gyerekeket!
Szia!
Ezen már én is gondolkodtam...:)
Mi is csak névnapra viszünk valamit,mert a szülinapja nyáron van.
Farsangra is kérnek rágcsát,vagy innivalót,de nem hiszem,hogy megesznek a gyerekek 10 csomag kekszet,és 10 liter üdítőt megisznak:)
(ha csak mindenki egy fajtát visz)
A mi csoportunkban az a szokás,hogyha valaki lekési a reggelit,vagy olyan van,amit nem szeret,akkor kap ebből az aranytartalékból.
Vagy ha szülinap /névnap van,akkor ebből kapnak,de még akkor sem hiszem,hogy ilyen nagy mennyiséget megennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!