Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislány apával fürdése?

Kislány apával fürdése?

Figyelt kérdés
4.5 éves a lányunk, és nagyon apás, fürdeni is vele akar állandóan, főleg mióta 150*150es kádunk van, azóta ezen hisztizik este, hogy márpedig ő apával fürdik. A férjemnek nem gond, de szerintem már ennyi idősen maga kellene fürödjön, ez állandó vitatéma nálunk mostanában. Szerintetek hagyjam rá a gyerekre, hagy fürödjön vele?
2023. szept. 26. 19:47
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy aki szerint gusztustalan együtt fürödni az nem jár fürdőbe,medencés strandra?vagy otthon nem megy be a medencébe a család tagjaival?.

Írta a kérdező,hogy előtte lezuhanyozik,tehát ugyanaz a kádban fürdés mintha az apa a lányával bemenne a kerti medencebe.

Vagy azt se engeditek akik szerint az apával való fürdés =a pedofília kialakulásával?

2023. szept. 27. 17:11
 52/58 anonim ***** válasza:
39%
51# Ti nudista strandra jártok akkor ezekszerint?:D
2023. szept. 27. 17:32
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
52# vagyok. Mi szoktunk strandra járni,kerti medencébe is,fürdőruhában. Nem szoktam az udvaron meztelenül rohangálni,amikor pont rálát a szomszéd is.:D
2023. szept. 27. 17:35
 54/58 anonim ***** válasza:
74%

Nem,nem nudista strandra járunk,de ha az apa gatyát vesz fel és abban mászik a kádba,ugyanolyan mintha medencébe furodne a gyerekkel.de gondolom ez az opció a sok "minden apa pedofil " embereknek eszükbe sem jutott.

Egyébként ha már a nudista strandnál tartunk,volt pár hete olyan kérdés,hogy ki nudizik a gyerek előtt otthon.

Rengeteg válasz volt,hogy bizony szoktak meztelenkedni,és volt egy pár olyan is aki nudista strandra is szokott menni a gyerekkel..

Szóval elmenni oda az idegenek közé normális,apának együtt fürödni a gyerekkel nem az.

Hol itt a logika?

2023. szept. 27. 17:58
 55/58 anonim ***** válasza:
73%
54# Bár nem én írtam,hogy gusztustalan,de akkor olvasd el a kérdező hozzászólását miszerint meztelenül fürdik apa a 4,5 éves kislányával,nem pedig fürdőgatyában. Vannak olyanok egyébként igen,hogy mindenki otthon meztelen járkál napközben,de ez is az ő dolguk. :D Ha nekik ez szuper,csinálják.
2023. szept. 27. 18:47
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

En ellenzem! Soha nem furodtunk egyutt a gyerekekkel. Nem a szexualitás miatt gondolom így. Nyilván a felnott embereken másfajta baktériumok, esetleg lábgomba stb., testnedvek... megakad. Szerintem higénikai szembontbol nem egészséges.

36N

2023. szept. 28. 15:24
 57/58 anonim ***** válasza:
77%
#26-os! Melyik században élsz? Magadból indulsz ki,hogy bűnözőnek állítod be a férjemet? Szégyelld magad!!!
2023. nov. 8. 17:47
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
57:FERJEDET
2023. nov. 8. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!