Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislány apával fürdése?

Kislány apával fürdése?

Figyelt kérdés
4.5 éves a lányunk, és nagyon apás, fürdeni is vele akar állandóan, főleg mióta 150*150es kádunk van, azóta ezen hisztizik este, hogy márpedig ő apával fürdik. A férjemnek nem gond, de szerintem már ennyi idősen maga kellene fürödjön, ez állandó vitatéma nálunk mostanában. Szerintetek hagyjam rá a gyerekre, hagy fürödjön vele?
2023. szept. 26. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
36%
40# Azért mert nálatok ilyen nem történt attól még nem újkeletű dolog ám. Az orrodnál picit tovább is nézhetnél. Meg mondjuk értő olvasás, én pl. azt írtam,hogy az is oké,akinek erre van igénye és az is akinek nincs. Döntse már el ezt mindenki maga. Ti vagytok inkább gázak,ha azt gondoljátok hogy csak ez a normális,ha úgy éltek ahogy,nyugodtan ültesd be a férjed a 10 éves mellé is álló....,az a te dolgod. De nem kell lenézni mást,akinek pl sose volt erre igénye. Én amúgy a testvéremmel fürödtem,de egy idő után az is frusztráló volt ahogy nőttem, apával nem tudtam volna elképzelni se, pedig sosem bántott. Bár ide kár írni, kitudja kik írnak jelenleg,van pár sejtésem. :D
2023. szept. 27. 11:40
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Hat a férjem nem szokott a lanyunkkal fürödni,de pl amikor szultem ketten voltak itthon,szóval ő zuhanyozta a lányt.(valakinek meg kellett csinálni,akkor még nem tudott egyedül zuhanyozni,és nem lehetett büdös három napig.)
2023. szept. 27. 11:50
 43/58 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk is fürdeti rendszeresen, beül a kád mellé és játszik vele. 41# voltam.
2023. szept. 27. 11:56
 44/58 anonim ***** válasza:
67%
Az teljesen más, mikor megfürdeti vagy segít neki fürdeni, mint az, ha beül mellé, az gusztustalan.
2023. szept. 27. 13:25
 45/58 anonim ***** válasza:
71%

Múltkor volt itt egy meztelenkedős kérdés, és fel voltak háborodva, hogy mégis mi rossz van abban, ha apuka egy szál f*szban sétál a házban, és látja a lánya. 🤣

Rengeteg ilyen hülye van, akik majom szinten vegetálnak, és még nem jöttek le a fáról.

2023. szept. 27. 13:35
 46/58 anonim ***** válasza:
66%

Mi gusztustalan van benne, könyörgöm? Én nem ítélkezem amúgy, szerintem ez abszolút mindenkinek szíve joga, hogy a családjában milyen szokásokat alakít ki, mindenki úgy fürdik/fürdeti a gyerekét, ahogy nekik ez kényelmes és jó, de gusztustalannak ne nevezzük már.

Amúgy aki nem hagyná, hogy az apja fürdesse a gyereket (akár a kádon kívül, akár belül), az minek szül olyannak, akiben nem bízik meg? Ha én feltételezném a férjemről, hogy vannak kétségbe vonható gondolatai a gyereke(in)kkel kapcsolatban, akkor nem szültem volna neki, ennyire egyszerű. Nyilván sosem tudhatod meg nem látsz a fejébe, de ne alázzuk már meg a férjeinket, a gyerekeink apját (meg magunkat, hiszen mi választottuk a gyerekek apját, akármilyen is) azzal, hogy feltételezzük róluk a létező legrosszabbat.

2023. szept. 27. 14:07
 47/58 anonim ***** válasza:
74%
#46 vagyok, egyben a #12, ahol az apa fürdőgatyában megy a gyerek mellé a kádba. Amikor már bármelyik félnek is kellemetlen a meztelenkedés (és itt nálunk amúgy apukának lenne az), onnantól kezdve érdemes valamilyen megoldással élni, hogy mindenkinek kényelmes legyen, de amíg ez nem zavarja egyiküket sem, akkor tényleg nem értem, mi baj van ezzel. Nem arról van szó, hogy álló f*sszal flangál akármelyik gyerek előtt, és ez bőven nem ugyanaz a kategória, mintha a kamasz lánnyal együtt fürödnének vagy akár csak pucérkodnának egymás előtt.
2023. szept. 27. 14:09
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy válaszoló se írta,hogy a fürdetést ellenezné,csakhogy a beleülős meztelen fürdésbe nem lenne partner. Legalább is én nem olvastam,hogy a fürdetést ellenezné. Nálunk is fürdeti heti többször a lányunk, ezzel nincs semmi baj szerintem.
2023. szept. 27. 14:10
 49/58 anonim ***** válasza:
76%
48, Dehogynem, a 26 meg utána még egy pár hozzászólás (gondolom, ugyanő) kereken kijelentette, hogy apuka maximum akkor nyúlhat a lánygyerekhez, ha anyuka is ottvan és végignézi a fürdetést, különben a mosdatásból rögvest izgatás lesz...
2023. szept. 27. 16:57
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
48# Ja,ott tényleg elsiklottam, írta valaki. Gondolom rossz tapasztalata volt.
2023. szept. 27. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!