Kislány apával fürdése?
Múltkor volt itt egy meztelenkedős kérdés, és fel voltak háborodva, hogy mégis mi rossz van abban, ha apuka egy szál f*szban sétál a házban, és látja a lánya. 🤣
Rengeteg ilyen hülye van, akik majom szinten vegetálnak, és még nem jöttek le a fáról.
Mi gusztustalan van benne, könyörgöm? Én nem ítélkezem amúgy, szerintem ez abszolút mindenkinek szíve joga, hogy a családjában milyen szokásokat alakít ki, mindenki úgy fürdik/fürdeti a gyerekét, ahogy nekik ez kényelmes és jó, de gusztustalannak ne nevezzük már.
Amúgy aki nem hagyná, hogy az apja fürdesse a gyereket (akár a kádon kívül, akár belül), az minek szül olyannak, akiben nem bízik meg? Ha én feltételezném a férjemről, hogy vannak kétségbe vonható gondolatai a gyereke(in)kkel kapcsolatban, akkor nem szültem volna neki, ennyire egyszerű. Nyilván sosem tudhatod meg nem látsz a fejébe, de ne alázzuk már meg a férjeinket, a gyerekeink apját (meg magunkat, hiszen mi választottuk a gyerekek apját, akármilyen is) azzal, hogy feltételezzük róluk a létező legrosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!