Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislány apával fürdése?

Kislány apával fürdése?

Figyelt kérdés
4.5 éves a lányunk, és nagyon apás, fürdeni is vele akar állandóan, főleg mióta 150*150es kádunk van, azóta ezen hisztizik este, hogy márpedig ő apával fürdik. A férjemnek nem gond, de szerintem már ennyi idősen maga kellene fürödjön, ez állandó vitatéma nálunk mostanában. Szerintetek hagyjam rá a gyerekre, hagy fürödjön vele?
2023. szept. 26. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Amúgy bármit el tudnék képzelni a férjemről a világon csak ezt nem, gyűlöli a pedofilokat.

Engem nem ez miatt zavar, hanem pl nem tudom nem e káros, igaz mint írtam lezuhanyzik előtte.

Amúgy igen, hihetetlen nem szereti a gyerek ezt, hatalmas a kád, visznek be játékokat, pl fürdős lego is van stb és játszik, néha engem is rávesz hogy fürödjek vele, de inkább mostanában az apját, alapból apás gyerek.

2023. szept. 27. 08:15
 32/58 A kérdező kommentje:

26

Ja persze, most is 5 napig nem leszek itthon mert elutazok, akkor ne fürödjön a gyerek? 🤣

Szörnyű lehet olyan családban felnőni ahol apukától félni kell mint a mumustól,na ez se normális.

2023. szept. 27. 08:17
 33/58 A kérdező kommentje:

#31 válaszomban helyesen

hihetetlen DE szereti ezt a gyerek

2023. szept. 27. 08:19
 34/58 anonim ***** válasza:
78%
Ott is ezt mondták az én férjem biztos nem, tizenéve ismerem,3 gyerek,biztos nem. De egyébként én is ezt gondolom az enyémről,hogy biztos nem és nem emiatt nem fürdenek együtt,mert félnék,csak egyszerűen nincs erre igény. Játszani enélkül is tudunk vele a kádba. Azt is írtam,hogy ha valakinek ez az oké,az is rendben van,de ne nézzük már le azt,akinek erre nincs.:D egyébként igen hihetetlen.
2023. szept. 27. 08:25
 35/58 A kérdező kommentje:

Hát a mi gyerekünk ilyen ragaszkodó, 4 éves, de alig van el maga. Mindent velünk akar, enni aludni fürdeni..persze kicsit sok már néha, de ilyen.

Amúgy elvan máshol is, mamánál, keresztszülőknél, barátnőmnél is, elvan máshol 3-4 napokat is, az a lényeg hogy mindig foglalkoztassák, nem a mi személyünk feltétlen.

2023. szept. 27. 08:29
 36/58 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk is hasonló a lányunk mint a tiétek. Mindent együtt, közösen, és de igen, ő hívja be a kádba az apját. Engem is hív, amikor én fürdetem, de én csak akkor fürdetem, amikor az apja nincs itthon, és akkor a kicsit nem tudom kire bízni, így én nem megyek be, de amúgy ha pl a nagymamánál alszik, őt is behívja a kádba. Sem az apja, sem a nagyanyja nem egy nagy pancsolós személyiség, nem ők erőltetik. De nálunk a fürdés az nem csak a tisztálkodásról szól, lehet ez a különbség az együtt/külön fürdők között. Nálunk az az este levezetése, átmenet a játék és az esti lecsendesedés között. És igen, bizony játszik is ott a kisasszony. Élvezi nagyon, sosem kell könyörögni, hogy bemásszon a kádba (amúgy nem sarokkád, de 180 cm hosszú, 80cm széles, szóval jó nagy, kényelmesen elférne benne az egész család is akár :D ).
2023. szept. 27. 08:46
 37/58 anonim ***** válasza:
77%
36# Másnál is átmenet, levezetés,mókazas,csak a kád mellett hülyéskedve.:D Attól,hogy nem mászok be mellé, még ugyanúgy játszunk mi is.
2023. szept. 27. 08:49
 38/58 anonim ***** válasza:
31%
Látod 14? Sajnos van aki szexualizálja a dolgot. Beállítják itt pedofilnak az összes apukát. Ezzel van a gond,hogy igy nevelik a lányokat, hogy az apjukban se bízzanak. Közben csak az ő fejükben van a gond.
2023. szept. 27. 10:31
 39/58 anonim ***** válasza:
35%

Nem, közben NEKIK volt gondjuk ilyen apával. RENGETEGNEK, nem csak nekem és mind csendben szenvedünk, mert a mi anyáink is azt gondolták/gondolják, hogy "biztosan nem". És a mai napig nem tudja, talán mielőtt meghal majd elmondom, de esélyes, hogy akkor sem, mert elmondaná minden rokonnak és akkor tudnák, és rosszul jöhetnék ki belőle. Esetleg ha apám elhalálozik a temetésen majd elmondom, de azóta más apja is jóideje.

Egyébként amennyi szexuális zaklatás ért az életben, bőven a ti férjetek is ilyen, illetve anonim oldalon nézzetek körül, hogy hány nőnek van ilyen élménye. Ha nem is feltétlen pedofil, de ugyanazt teszi, "szexuális ragadozó" akár azzal a korcsoporttal is. Illetve meg lehet nézni, hogy hány fiúnak(szintén). És azt is érdemes, hogy hány női elkövetőt említenek... szinte nincs ilyen. Ja és gondolod, hogy hangoztatja, hogy ő mit gondol? Magas szinten oktatásban dolgozik/dolgozott.

Egyszerűen sosem tudhatod, és az így gondolkozók gyerekei szívják meg, mint én is. És anyaként sosem tudhatod, az én anyám se tudja, ahogy a sok névtelen áldozat szülei sem tudják. Talán el se hinnék, azt hinnék félreértett valamit a gyerek, vagy ilyesmi. Illetve bizonyítani sem lehet, hogy nem csak alaposan mosta meg, hanem izgatta, rohadtul kéne erre figyelni.

2023. szept. 27. 10:52
 40/58 anonim ***** válasza:
65%
K*rva gáz hogy jahj ők se hittéket irogattok. Milyen érdekes hogy én egy ilyent sem ismerek és nem is hondolok bele semmit. A ti fejetekben van gond. Úgy van beállítva mintha minden második apa molesztálná a gyerekét... beteg..
2023. szept. 27. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!