Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislány apával fürdése?

Kislány apával fürdése?

Figyelt kérdés
4.5 éves a lányunk, és nagyon apás, fürdeni is vele akar állandóan, főleg mióta 150*150es kádunk van, azóta ezen hisztizik este, hogy márpedig ő apával fürdik. A férjemnek nem gond, de szerintem már ennyi idősen maga kellene fürödjön, ez állandó vitatéma nálunk mostanában. Szerintetek hagyjam rá a gyerekre, hagy fürödjön vele?
2023. szept. 26. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
24%
Én 6 kor indulok munkába 4 kor kelek általában akkor főzök meg de ha nem fér bele akkor csak mosok stb... így délutánra nincs sok dolgom szóval igen van időm a gyerekre mert így tervezem. Sőt este még egy sorozatrészt is van idöm nézni.
2023. szept. 26. 22:07
 22/58 anonim ***** válasza:
79%
Időm*
2023. szept. 26. 22:08
 23/58 anonim ***** válasza:
62%
Miért a szexualitáson kívül más indok nem létezik?:D Ez nekem sem férne bele,hál isten a férjemnek se. Ahogyan én sem fürödtem apával gyerekként,sem anyával. Medencébe,strandon,de nem esti fürdésnél kádba. Nekem amúgy ez olyan távol áll,nincs különösen oka,de annyira távol áll mint a szájra puszi a gyereknek. Van akinek nincs ezzel gondja,van akinek van.
2023. szept. 26. 22:13
 24/58 anonim ***** válasza:
73%

Én mondjuk ha már ülni tud a gyerek a zuhanyzást vezetném be a fürdés helyett, felnőttnek sem, gyereknek sem egészséges minden nap vízben ázni (bőrgyógyászati szempontból). Heti 1-2 kádban fürdés mehet, mondjuk hétvégén, amolyan különlegességként, lehet pancsolni, játszani ilyesmi.

Semmi baja nem lesz ha az apjával fürdik, de ha neked vagy a férjednek kellemetlen akkor vegyen fel fürdőnadrágot, de a gyereknek ilyenkor még NINCS semmiféle szexuális gondolatuk egy csupasz farok láttán, az neki egy olyan testrész mint az apja orra. Gondot az okoz, ha érzi, hogy valamiért az a testrész valami különlegesség, feszültséget okoz a léte, el kell rejteni. :D

2023. szept. 26. 22:17
 25/58 anonim ***** válasza:
75%

3 és 6 éves lányaink vannak, amióta elköltöztünk és 150*150-es sarokkadunk van nekunk is, ok is sokszor mondják, hogy anyaval/apaval akarnak furdeni. A férjem vesz fel furdogatyat, de amugy szoktak látni meztelenül. En nem veszek fel semmit, mert sem engem, sem őket nem zavarja.

És igen, játszunk a kádban, én nem értem, ezzel mi a gond.

2023. szept. 26. 22:49
 26/58 anonim ***** válasza:
13%

Nekem ez nem férne bele, és tudok olyan családot, ahol szintén nem kéne, hogy beleférjen, pont azért, de nyilván nem szólhatok, mert az rágalmazás. Soha, soha sem tudhatod biztosra, hogy a te férjed rendben van, mert lehet van valaki, aki tud róla dolgokat, csak kussol, mert bizonyítèka nincs, a jogrendszer meg nem őt védi, mindenki neki támadna.

Soha a büdös életbe ne fürdesse az apja gyereket, akár benne van a kádban, akár nincs. Csak, ha ott vagy és végignézed, de inkább akkor se. A pedofilok nem megerőszakolni akarják, hanem fogdosni, onnantól, hogy átmossa a testét, megmussa a mellkasát, fenekét, puncusát, már nem oké.

2023. szept. 27. 04:48
 27/58 anonim ***** válasza:
68%
Jo Isten utolsó, van gond. XD
2023. szept. 27. 06:52
 28/58 anonim ***** válasza:
72%
A világban nem egy ilyen nő pasija fürdeti a gyereket, aki molesztált másik gyereket, aki éveken át csendben van, szinte mindenki magában hordozza a dologt.. Rengeteg ilyen van. A férfiak meg minden következmény nélkül alakítják ki újabb kapcsolataikat, és "senki nem is gondolná" róluk. Személyesen ismerek ilyet, és az is hülyének nézne, ha megmondanám, miért is hinne nekem? Azt hinné tönkre akarom vágni a kapcsolatát személyes ellentét miatt, és még engem hurcolnának meg. Azzal van baj, hogy ez nincs benne eléggé a köztudatban, mert mindenki azt akarja hinni, hogy tele a világ elég jó férfiakkal és ismerik a párjukat..
2023. szept. 27. 07:20
 29/58 anonim ***** válasza:
61%
Le lehet itt pontozni, aki nem fürdik együtt a gyerekkel..istenem:D Pedig nem néztem le,aki igen,de ez hadd legyen már mindenki szíve joga. Hatalmas szülői hiba, hát mit is gondolok, mert nem pancsoltam én sem és mi sem a lányunkkal vagy járkál a férjem egy szál meztelen a 15 éves lánya előtt reggel felkelés után... Nektek ha ez a norma komolyan otthon,akkor azért alaposabban kellene a családokba körbenézni a családvédelemnek. Már pedig azért, mert le lehet pontozni a 26-ost,de bizony én is tudok a rokonságból ilyet. Cuki apuka, három gyerekkel,csak a lányát molesztálta, saját feleségének se tűnt fel,el se hitte jó ideig. Később egy rokon lányát is, abból már feljelentés is lett. Komolyan hol éltek? Burokban? Mondjuk én biztos sikítófrászt kaptam volna,ha apával kellett volna fürdenem,de a barátnőim is. :D de persze itt mindenki gyereke térden állva könyörög érte,csak itt olvasni ilyet.
2023. szept. 27. 08:04
 30/58 A kérdező kommentje:
Női pedofilok is vannak amúgy, ne kezdjünk itt a férfiak sarazásába.
2023. szept. 27. 08:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!