Kislány apával fürdése?
Én mondjuk ha már ülni tud a gyerek a zuhanyzást vezetném be a fürdés helyett, felnőttnek sem, gyereknek sem egészséges minden nap vízben ázni (bőrgyógyászati szempontból). Heti 1-2 kádban fürdés mehet, mondjuk hétvégén, amolyan különlegességként, lehet pancsolni, játszani ilyesmi.
Semmi baja nem lesz ha az apjával fürdik, de ha neked vagy a férjednek kellemetlen akkor vegyen fel fürdőnadrágot, de a gyereknek ilyenkor még NINCS semmiféle szexuális gondolatuk egy csupasz farok láttán, az neki egy olyan testrész mint az apja orra. Gondot az okoz, ha érzi, hogy valamiért az a testrész valami különlegesség, feszültséget okoz a léte, el kell rejteni. :D
3 és 6 éves lányaink vannak, amióta elköltöztünk és 150*150-es sarokkadunk van nekunk is, ok is sokszor mondják, hogy anyaval/apaval akarnak furdeni. A férjem vesz fel furdogatyat, de amugy szoktak látni meztelenül. En nem veszek fel semmit, mert sem engem, sem őket nem zavarja.
És igen, játszunk a kádban, én nem értem, ezzel mi a gond.
Nekem ez nem férne bele, és tudok olyan családot, ahol szintén nem kéne, hogy beleférjen, pont azért, de nyilván nem szólhatok, mert az rágalmazás. Soha, soha sem tudhatod biztosra, hogy a te férjed rendben van, mert lehet van valaki, aki tud róla dolgokat, csak kussol, mert bizonyítèka nincs, a jogrendszer meg nem őt védi, mindenki neki támadna.
Soha a büdös életbe ne fürdesse az apja gyereket, akár benne van a kádban, akár nincs. Csak, ha ott vagy és végignézed, de inkább akkor se. A pedofilok nem megerőszakolni akarják, hanem fogdosni, onnantól, hogy átmossa a testét, megmussa a mellkasát, fenekét, puncusát, már nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!