Kislány apával fürdése?
Figyelt kérdés
4.5 éves a lányunk, és nagyon apás, fürdeni is vele akar állandóan, főleg mióta 150*150es kádunk van, azóta ezen hisztizik este, hogy márpedig ő apával fürdik. A férjemnek nem gond, de szerintem már ennyi idősen maga kellene fürödjön, ez állandó vitatéma nálunk mostanában. Szerintetek hagyjam rá a gyerekre, hagy fürödjön vele?2023. szept. 26. 19:47
1/58 anonim válasza:
Soha semmilyen korban nem kellene egyik szülővel sem fürödnie
2/58 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy meztelen közben az apja teljesen vagy sem.
3/58 anonim válasza:
Én fürödtem kicsiként anyámmal és nem maradt meg jó élményként...
4/58 anonim válasza:
Ha a gyerek akarja akkor nem gond. Ettől önmagában nem lesz semmi baja.
5/58 anonim válasza:
Lányunk már kamasz. Annak idején kb másfél éves koráig fürdött néha az apjával a marha nagy sarokkadban. Apa gatyában.. 😀
4 évesen már én sem gondolom ezt egészségesnek.
6/58 anonim válasza:
nyakig habos vízben fürdödtek együtt, mégis mi baja lett volna a gyereknek?
7/58 anonim válasza:
Milyen értelembe fürdik eggyütt? Apuka ruhátlanul gyerekkel a kádba? Vagy csak segít neki kívűlről?
8/58 anonim válasza:
Nekem egyáltalan nem fér bele.
Nekünk a fiunk 4.5, lányunk 2 éves.
De soha nem fürdött egyikük sem velem sem a férjemmel.
Ha fürdünk, bejöhetnek, nem titok. De 1 vízben, egyszerre a kádban, na az kizárt részemröl is és férjem részéről is.
9/58 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, ha az apját nem zavarja, a gyerek meg kifejezetten igényli, miért ne?
Kicsit túl van ez lihegve manapság.
10/58 A kérdező kommentje:
Nyilván egy kádban együtt beülve gondoltam ruha nélkül, max előtte lezuhanyzik és úgy ül be vele.
2023. szept. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!