Miért bántam meg a gyerekvallalást , ha megbántad?
Miért ne imádhatná valaki az anyaságot a nehézségek, szarságok ellenére is?
Ez nem fekete vagy fehér..
#8 vagyok, ha így jött le amit írtam, bocsi, nem úgy gondoltam.
Csak úgy értettem, hogy vannak akik olyan extrém módon bírják a terhelést, hogy a nehézségek ellenére is lazán viszik az anyaságot és 3-4 gyereket simán megszülnek, felnevelik és imádják az egészet.
Nálam már a szülésnél véget ér a dolog, mert én már abból sem vállalok kettőt 😁
Semmi gond, akkor ezek szerint csak én értettem félre. :D
Miért? Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj a szülésnél?
Rohadtul fájt 😅
Tudom h vannak amazonok, akik 6x végig csinálják nevetve, de én nem.
Császárom volt, úgyhogy egyrészt az miatt sem lesz több szülés (én nem kockáztatok), másrészt a prog. császár miatt csak ízelítőt kaptam a buliból és én semmi pénzért nem csinálnám végig. Kb a fele fájdalmat kellett csak átélnem, de már azt se bírtam, nem vállalnék be újra olyan és még annál durvább fájdalmat.
Ha nem lett volna császárom és a második szülést lehetne magánkórházban, garantáltan érzéstelenítésben, akkor talán lehetne mégegy gyerek, ha egyébként akarnék.
Én soha nem akartam gyereket,és ezt mondom már így54évesen is!
Amikor anyukám elmesélte a gátmetszést,én már attól kiborultam,és eldöntöttem kb16évesen,h én ezt se bírnám ki,hát még a szülést.Nagynéném még rátett egy lapáttal,amikor elmesélte,h olyan v a szoptatás,mintha az agyát szívta volna ki a babája:D Abba akkor még bele se gondoltam,h elhíznék,mint1disznó,mert enni mindig is imádtam,ellenben akkor még világ lustája voltam,ami azóta megváltozott,így kb25éve 52kiló vagyok.A lényeg,h a mai napig imádok bulizni,bejártam a fél világot-gyerekkel ez kivitelezhetetlen lett volna,de tudom,h sokan megoldják-gondolom azoknak olyan birka türelme és teherbírása van,ami nekem nincs,és végül még annyi,h nem akartam vkiért egy életen át aggódni,mert gondolom ezzel az összes anyuka egyet ért,h bármekkora a gyerek,aggódtok érte,nehogy vmi baja legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!