Miért bántam meg a gyerekvallalást , ha megbántad?
Századik kérdés..
Figyelj nézz körül a korábbi kérdésekben, párszor ki lett vesézve ez a téma.
De akkor már leírom a jelenlegi bajomat, ha már kérdezed.
Nem alszik a kislányom jól, ezért a lakás hányás, perpillanat ég a szemem, pedig most aludtam egy fél órát, apa ébreszti már a gyereket de a hangjától (nyekergés természetesen) kivagyok...ahogy írom hallom, hogy már sipít...
Tegnap egy kávézóban 5 percre nem tudtam leülni, futkosni kell a gyerek után hulla fáradtan.
Ülök és mintha a testem belülről fájna. A kávé már csak arra jó, hogy nyitva tudjam tartani a szemem.
Vannak pillanatok, amikor rendesen utálom az életemet.
Nemsokára bölcsi és bűntudatom van amiatt, hogy várom már h a nap egy részében más gondja legyen a gyerek.
Ma 3x sírtam el magam valamin ami megható, mint a terhes nők..
Hullik a hajam..
#4 vagyok
Másfél éves a delikvens
Gondolom, a válaszadóknak 1 gyereke van és talán még is állnak. Személyiségfüggő... valakinek nem való a gyerek... 🤷♀️
Nekem 3 van, kis korkulonbseggel. Voltak nehézségek, igen, de nem bántam meg. Illetve neha megfordult a fejemben, hogy tényleg kellett-e ez nekem, de annyival többet ad, hogy ez csak egy pillanatig volt kérdés. Igen, az anyaság áldozatokkal jár és igen, néha baromi nehéz. A másodiknál depressziós is voltam. Nekem a fő kérdés inkább az, hogy jól csinalom-e.
Olyannyira nem bántam meg, hogy 10 év utan érkezik a kistestvér. És nagyon várják a nagyok is meg mi is. Semmit nem csinálnék másképp.
#7 na én ebbe belepusztulnék :D
Istenem ennyi ideig nem aludni :D
És nem pihenni.
De valaki meg nem csak h bírja, hanem imádja is 🤷♀️
Igen! Egyszer kiszámoltam! A legkisebb 4 éves koráig kelegetett... 8 évig nem aludtam rendesen.🤣
De ki emlékszik arra már?!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!