Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért bántam meg a gyerekvalla...

Miért bántam meg a gyerekvallalást , ha megbántad?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 14:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bantad*
2023. szept. 3. 14:42
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Te megbántad?
2023. szept. 3. 14:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2023. szept. 3. 15:24
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Századik kérdés..

Figyelj nézz körül a korábbi kérdésekben, párszor ki lett vesézve ez a téma.

De akkor már leírom a jelenlegi bajomat, ha már kérdezed.

Nem alszik a kislányom jól, ezért a lakás hányás, perpillanat ég a szemem, pedig most aludtam egy fél órát, apa ébreszti már a gyereket de a hangjától (nyekergés természetesen) kivagyok...ahogy írom hallom, hogy már sipít...

Tegnap egy kávézóban 5 percre nem tudtam leülni, futkosni kell a gyerek után hulla fáradtan.

Ülök és mintha a testem belülről fájna. A kávé már csak arra jó, hogy nyitva tudjam tartani a szemem.

Vannak pillanatok, amikor rendesen utálom az életemet.

Nemsokára bölcsi és bűntudatom van amiatt, hogy várom már h a nap egy részében más gondja legyen a gyerek.

Ma 3x sírtam el magam valamin ami megható, mint a terhes nők..

Hullik a hajam..

2023. szept. 3. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

#4 vagyok

Másfél éves a delikvens

2023. szept. 3. 16:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Megbánást nem de azt már éreztem hogy nem nekem való ez. Amikor nagyobb betegséget kap el. Hány, napokig lázas. Annyira aggódom érte hogy enni is alig bírok
2023. szept. 3. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom, a válaszadóknak 1 gyereke van és talán még is állnak. Személyiségfüggő... valakinek nem való a gyerek... 🤷‍♀️

Nekem 3 van, kis korkulonbseggel. Voltak nehézségek, igen, de nem bántam meg. Illetve neha megfordult a fejemben, hogy tényleg kellett-e ez nekem, de annyival többet ad, hogy ez csak egy pillanatig volt kérdés. Igen, az anyaság áldozatokkal jár és igen, néha baromi nehéz. A másodiknál depressziós is voltam. Nekem a fő kérdés inkább az, hogy jól csinalom-e.

Olyannyira nem bántam meg, hogy 10 év utan érkezik a kistestvér. És nagyon várják a nagyok is meg mi is. Semmit nem csinálnék másképp.

2023. szept. 4. 07:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#7 na én ebbe belepusztulnék :D

Istenem ennyi ideig nem aludni :D

És nem pihenni.

De valaki meg nem csak h bírja, hanem imádja is 🤷‍♀️

2023. szept. 4. 08:02
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Igen! Egyszer kiszámoltam! A legkisebb 4 éves koráig kelegetett... 8 évig nem aludtam rendesen.🤣

De ki emlékszik arra már?!😄

2023. szept. 4. 08:06
 10/15 anonim ***** válasza:
De jó, pedig már kezdtem azt hinni, hogy végre lecsengett ez a "megbántad, hogy gyereket vállaltál?" kérdés kiírásos időszak, de úgy látszik, hogy nem..
2023. szept. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!