Mennyire nyíltan, vagy burkoltan szoktak beszélni arról az emberek, ha esetleg megbánták a gyerekvállalást?
Én csak azt az egyet nem értem, hogy aki rühelli a gyerekeket, és az életben nem akar gyereket, az miért lebzsel ebben a kategóriában?
Az én ismeretségi körömben már többektől hallottam nyílt, őszinte beszédet ebben a témában. Megbánni ugyan nem bánták meg a gyerekvállalást, de van aki pl bevallja, hogy azért sokszor hiányzik a régi élete. Intelligens emberek között nem hinném, hogy tabu téma.
És szerintem ez a 2,5 pipás már írta máshol hogy ikrei vannak te szoktad hagyni azt a remek tanácsot, hogy hagyják a gyereket sírni. Minden egyed kérdésnél pofonra biztatod a kérdezőt ha nevelés miatt kérdez....
Ebben az esetben takarodj innen. Nincs létjogosultságod választ írni, ha nemhogy ikreid nincsenek, hanem gyereked se, sőt utálod őket. Tudod hogy hívom az ilyet? Kártevő.
“Én csak azt az egyet nem értem, hogy aki rühelli a gyerekeket, és az életben nem akar gyereket, az miért lebzsel ebben a kategóriában?”
Mindenki oda ír, ahová akar.
“És szerintem ez a 2,5 pipás már írta máshol hogy ikrei vannak te szoktad hagyni azt a remek tanácsot, hogy hagyják a gyereket sírni. Minden egyed kérdésnél pofonra biztatod a kérdezőt ha nevelés miatt kérdez....”
Te mit ittál ? Soha nem írtam ilyesmit. Ne kombinálj Magdi anyus.
“Ebben az esetben takarodj innen. Nincs létjogosultságod választ írni, ha nemhogy ikreid nincsenek, hanem gyereked se, sőt utálod őket. Tudod hogy hívom az ilyet? Kártevő.””
De van jogom választ írni. Nem a tiéd a fórum. Szabad vélemény nyilvánítás van. És semmi sértőt nem írtam. Próbáld meg jobban felfogni, amit mondtam. Úgy látom semmit nem sikerült megérteni. És hadd ne írjam le, hogy én hogy hívom az ilyen értelmi képességű embereket.
Én is azt akartam kérdezni, hogy aki utálja a gyerekeket és nem is akar, az mi a tökéletes keres itt a gyerekvállalás kategóriában? :D.
Persze, oda irkál, ahova akar, de nem gondolkozott még el azon, hogy ez valahol egy beteg dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!