Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van ennyi duci gyerek?

Miért van ennyi duci gyerek?

Figyelt kérdés

Jelenleg én is az vagyok felnőttként, dolgozok rajta több kevesebb sikerrel.

Nem rég szültem és már most eldöntöttem hogy a kislányomat nem fogom túl etetni, sem csekmetekkel, mert nem akarom hogy neki is problémája legyen ezzel.

Viszont mostanában egyre több gyereket látok akik nagyon husisak.

Vagy ez nem csak etetéstől függ? Még betegségtől tudom elképzelni, hogy közrejátszhat benne.

2023. aug. 30. 10:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

A bölcsiben az én lányom az ufo, mert repetázik zöldségből, és szörp helyett vizet kér, ha szomjas, és meghagyja a nutellás kenyér nagy részét. (2 év alatti csoportba jár)

Bölcsiig nem találkozott hozzáadott cukorral, nem evett csokit, nutellát.

Nem volt ridegtartáson, evett sütit is, de gyümölccsel édesítve. Kapott fagyit is, natúr joghurtot turmixoltam gyümölccsel, és azt fagyasztottam le.

Sosem tereltem el a figyelmét evés közben azért, hogy többet egyen, és sosem erőltettem bele ételt, ha nem kért. Nincs kötelezően kiürítendő tányér, és dönthet úgy, hogy nem kér az adott ételből.

2023. aug. 30. 15:33
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Megint valami okos a gyümölcsre fogja 🤦‍♀️ a gyümölcstől nem lehet hízni...

Sokkal inkább a mértektelen finomított szénhidrát,mozgásszegény életmód, feldolgozott élelmiszerek,képernyő előtti zabálás az oka.

2023. aug. 30. 18:00
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Én meg azt látom hogy kövér szülönek kövér gyereke van,ismerek nem egy kövér szülött akinek a gyereke is kövér.
2023. aug. 31. 07:19
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem a 11 miért van lepontozva, ez lenne a normális.

És igen, általában ott kövér a gyerek, ahol a szülők is el vannak hízva.

2023. aug. 31. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
16%

"Nem értem a 11 miért van lepontozva, ez lenne a normális."

Azért, mert a válaszának semmi értelme a dicsekvésen kívül. Gyakorlatilag arról szól, hogy az egész bölcsiben az ő gyereke az egyetlen normális, ez a hozzáállás pedig taszító.

2023. aug. 31. 10:49
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

Hát pedig ez lenne a normális, nem az, hogy màr 1 éveseket tömik a csokival meg a cukros löttyökkel, mert csak akkor lesz boldog…

Bőven ráér még ilyeneket fogyasztani később is.

2023. aug. 31. 11:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Szerintem is az a normális. Amúgy miért ne lehetne büszke rá hogy ők nem álltak be a sorba?!

Nem tudom mennyire igaz ez, nálunk én nagyon sokáig vékony voltam, kb 5. Osztályig. Pedig nálunk a családban tényleg szinte kivétel nélkül minden extrém elhízott.

Plusz itt a környéken is van elhízott nő, de a gyereke elég vékony. Igaz ott az apuka jól néz ki.

2023. aug. 31. 11:14
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Miért van ennyi szar szülő?
2023. aug. 31. 15:03
 19/23 A kérdező kommentje:
18, sajnos ez is igaz, hogy sok van. A gyermekvállalás nincs semmihez sem kötve, nehéz téma
2023. aug. 31. 16:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Túl sok édesség, szénhidrátos kaja+mozgáshiány.

Valamelyik nap éppen arról beszélt egy szakember a TV-ben, hogy a mai gyerekek sajnos rettentő keveset mozognak, és egyre több fiatal felnőttnél diagnosztizálnak rákot az elhízás miatt.

2023. szept. 3. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!