Sok nő mièrt nem gondolkodik a gyerek számát illetően gyerekvállalás előtt?
Sok férfi miért nem gondolkodik előre, hogy nem csak megcsinálni kell, hanem fel is nevelni?
Miért csinál gyereket - a nőnek egyedül nem menne -, ha valójában egy is sok neki?
Nem védem azt, aki meggondolatlanul szül, de kettőn áll a vásár.
Sok nő miért szeret beleugatni mások életébe ?
Én is sorban szültem gyerekeket. Szám szerint négyet. A férjem nemhogy nem hagyott el, hanem még győzköd ötödikről. Van olyan férfi, bármily hihetetlen is, amelyik odavan a gyerekekért, családért.
És köszönjük szépen, nincsenek megélhetési gondjaink.
Nem hiszem, hogy csak anyuka felelőssége ez. Közös.
Az nem apa, aki lelép és magára hagyja a nőt, hogy nevelje fel egyedül a gyerekeket. Nem férfi és nem apa. Lehet magyarázni sok mindennel, de nekem ez a határozott véleményem. A gyereket ketten vállalták, aki lelép (és most nem a válásra gondolok, nem kell együtt maradni, hanem a beleszrásra), az a szememben egy nulla.
Nem provokációból kérdezem, hanem érdekelne, hogy jól értelmezem-e a kérdést. Tehát szerinted egy nőnek annyi gyereket kellene vállalnia, amennyit egyedül el tud tartani?
2 gyereket vállaltunk a férjemmel, mert kettőnk fizetéséből ennyit tudunk eltartani biztonságban. Ha csak az én fizetésemre terveztünk volna, akkor sajnos egy gyerekünk sem lenne 😕 (Két diplomás pedagógus és egyetemi óraadó vagyok, mielőtt valaki azt mondaná, hogy eltartatom magam vagy hasonló. Egyszerűen alacsony a fizum, mint sok más embernek.)
6. Hát igen, ez alap lenne, hogy annyi gyereket vállaljon vki amennyit el tud tartani.
Meg is halhat az apuka, olyan is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!