Mièrt nem alszik a 1,5 éves kisfiú?
Orvos.
Eleget levegőzik?
Nem lehet, hogy emésztési problémái vannak?
Fázik? Melege van?
Nem fáj a hasa?
Az én gyermekem csak pár hónappal fiatalabb a tiédnél. Kb ugyanez volt a probléma, hónapokig felkelt éjszaka, semmi nem használt, nem akart visszaaludni, csak sírt. Mi már a végkimerülés határán voltunk a férjemmel. Mindent kipróbáltunk, amit el tudsz képzelni. Azt hittük, vmi szervi baja van, kivizsgálták, és szerencsére nem. Aztán arra gondoltunk, hogy allergiás a poratkára. Lecseréltünk mindent antiatka huzatra/matracra, de semmi változás. Aztán beszéltem egy csajjal aki szintén hasonló dologgal küzdött, ö mondta, hogy vegyek levegöpárásítót, mert az ö gyerekének az sokat használt. Vettünk, de ez nekünk nem vált be, viszont a levegöpárásító mellé vettünk egy szerkezetet is ami a benti levegö minöségét méri. A neve Airthings Wave Plus. Mutatja a co2 szintet, a voc szintet, a páratartalmat, a nyomást, hömérsékletet. Azt figyeltük meg, hogy ha a co2 1000 ppm fölé megy, akkor felébred. Tehát nekünk az oldotta meg a dolgot, hogy az ablakot résnyire nyitvahagyjuk éjszakára a szobájában. Igen, tél van, de akkor is. Ìgy végigalussza az éjszakát. Èn se tudom mi ez, de ez van.
Nem tudom nagyvárosban laktok e vagy hol, lehet e ablakot nyitni éjszakára, mi erdök között lakunk tó mellett, szóval itt szuper a kinti levegö.
Elözö válaszoló vagyok. Az elsö rákérdezett, hogy eleget levegözik e. Azt még kipróbálhatod, hogy délután kiviszed hosszú sétára, ahol van sok látnivaló, hogy tudjon nézegetni. Le kell egy kicsit fárasztani a friss levegön. Utána haza, fürdés, vacsi, alvás. Ès szellöztesd ki a szobáját alaposan, mielött lefekteted aludni.
Vagy: Nem lehet, hogy a hasa fáj? Mit eszik vacsorára? Iszik elég vizet napközben? Kakil minden nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!