Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Unokaöcsém 1 éves lesz decembe...

Unokaöcsém 1 éves lesz decemberben, megérné szerintetek gyerekautót venni neki?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék neki egy elektromos autót amibe beleülhet és hajthatja/ masok távirányítóval.

Megéri ilyent venni egy gyereknek? Én mindig vágytam rá, de sosem kaphattam és probálok neki megadni midnen olyant, amire vágytam de a szegénységünk miatt nem kaphattam meg.

Viszont ugye nem tudom hogy ez ajánlott-e a gyerekeknek vagy jobb, ha motoroznak vagy bicikliznek, illetve hogy egyáltalán leköti-e őket.

2023. aug. 27. 12:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jó, rendben, akkor a tiéd nagyon f*sza darab volt, de fogd már fel, hogy nem lehet mindenkinek egyforma tapasztalata vele.

NEKÜNK nem volt jó, és ezek mind problémát okoztak, holott 127.000ft-os darab volt.

Rendben, értettük, te isteníted, mert jó. De ha miattad megveszi, és ugyan olyan rossz tapasztalatai lesznek vele mint nekem, akkor cseszheti, hogy neked jó volt.

Vannak jó, és rossz visszajelzések, emészd meg. Had mérlegeljen a maga meglátása szerint.

2023. aug. 28. 10:25
 22/28 anonim ***** válasza:
19 felfogtam amúgy,hogy te nagyon ellene vagy,de hagy döntsön már más másképpen.Nem mindenki akarja ,hogy mindennel fejlesztve legyen a gyerek,nem mindenkinek drága egy ilyen,és elég az a 3-4 óra egyszerre amit lehet vele menni.Attól,hogy a tiétek olyan,ami sok töltéssel keveset megy és lassú,még nem mind olyan.Akkumulátor függvénye ugyanis a dolog.Ez egy játék.Nem azért van,hogy neked jó legyen,hanem hogy a gyerek élvezze.Ha a kisgyereknek tetszene(amit a családja tud csak,hogy mennyire élvezné) és van rá keret, akkor hülyeség azért nem venni,mert valaki azt mondta,hogy az övé nem élvezte,vagy az övék lassú,vagy sokat kell tölteni.Az enyém meg a kirakót,meg a szinezőt nem élvezte soha az életben,amit még 1000 másik gyerek élvez.Nekünk az összes ilyen kreatív vacak pénzkidobas volt.Ettől még nem mondom azt,hogy senki ne vegyen ilyet,mert másnak meg lehet ez tetszik.
2023. aug. 28. 10:40
 23/28 anonim ***** válasza:
21,a miénk 60000ft volt,jelenleg is 80000.4óra alatt feltölt,2 motor hajtja a 2 hátsó kereket.Utana kellene előbb nézni a műszaki paramétereknek,nem ár alapján vásárolni,és drágan megvenni a sz@rt.Ennyi.Nem istenítem,pont hogy én is tapasztalatot írtam le.Ti mondjátok neki,hogy ez egy mekkora sz@r,mert lassú,sokáig tölt,keveset megy,stb.Nem igaz.Van amelyik többet megy,van,amelyik gyorsan tölt,és nem tudom nektek hány órat ülne benne a gyerek,de nekünk az a 2-3 óra bőven elég egyszerre,közben játszunk mást is,meg eszünk,pihenünk,és nincs kőbe vésve,hogy csak éjjel lehet tölteni,tehát ha délelőtt kint játszottunk, akkor estére fel lehet megint tölteni.De mérlegelje ezek alapján a kérdező valóban,ne csak a rosszat olvassa.
2023. aug. 28. 10:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Az még mindig a saját példád. Én is leírtam a sajátom. Nem arra van a komment szekció, hogy bele üsd az orrod más dolgába.
2023. aug. 28. 13:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Na a bébitaxi az az igazi nagy hülyeség.Ha a szülőknek rendben van az elektromos autó,te pedig ezt találtad ki,a gyerek szerinted örülne azt vedd inkább.A bébitaxi semmire sem jó, akkor inkább egy tricikli Abba is ugyanúgy tologathatjátok,abba is be lehet kötni,sokkal tovább jó méretben,és később tekerni is tudja,ha hajlandó lesz rá,mert azt se nagyon szokták már akkor használni a gyerekek mikor nekik kellene tekerni,csak addig jó,ameddig tologatva vannak benne.Szerintem ne itt beszéljen le bárki erről.Gondolom utánanéztél már,meg belefér akkor neked.Most ezek az érvek ellene meg,hogy tölteni kell,hát kell persze.Egyébként lehet közben is tölteni,nem kell megvárni még teljesen lemerül,és akkor nem kell egész éjjel tölteni(legtöbbet amúgy se kell,írta más is,hogy 4-5 óra alatt fel vannak töltve),meg nem is fog 2 óranál többet egyszerre benne ülni,pláne nem 1 évesen,szóval ez ne gátoljon benne.Inkább hallgass a saját megérzésedre.Garantáltan jobban örülne szerintem az elektromos autónak,és tovább is tudná használni,mint egy bébitaxinak.
2023. aug. 28. 14:01
 26/28 anonim ***** válasza:
24 a másik meg még mindig a te saját példád,hogy lassú,sokág tölt,meg drága.Nem tudod elfogadni,hogy van másmilyen is? Ugyanúgy csak a saját tapasztalatod alapján próbálod lebeszélni.Én meg nem rábeszélem,csak leírtam,hogy nem igaz,hogy mind rossz,meg nincs értelme.Mégcsak az sem igaz,amit más mondott,hogy nem fejleszt,ezt is kifejtettem.Meg azt is,hogy egy játéknak nem csak az lehet a célja,hogy fejlesszen.
2023. aug. 28. 14:04
 27/28 anonim ***** válasza:

inkább ha jót akarsz vele futóbicikli

Nyuszi motor vegyél aztán bicikli

És az autóban az komoly kárt tud tenni a láb meg lakásban is még ha te irányítod

2023. aug. 28. 20:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy évesen egy sima kismotor bőven elég (azt se nagyon fogja még használni, csak kb tavasztól), aztán jövőre jöhet ez a járgány.
2023. aug. 29. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!