Unokaöcsém 1 éves lesz decemberben, megérné szerintetek gyerekautót venni neki?
Nagyon szeretnék neki egy elektromos autót amibe beleülhet és hajthatja/ masok távirányítóval.
Megéri ilyent venni egy gyereknek? Én mindig vágytam rá, de sosem kaphattam és probálok neki megadni midnen olyant, amire vágytam de a szegénységünk miatt nem kaphattam meg.
Viszont ugye nem tudom hogy ez ajánlott-e a gyerekeknek vagy jobb, ha motoroznak vagy bicikliznek, illetve hogy egyáltalán leköti-e őket.
Jó, rendben, akkor a tiéd nagyon f*sza darab volt, de fogd már fel, hogy nem lehet mindenkinek egyforma tapasztalata vele.
NEKÜNK nem volt jó, és ezek mind problémát okoztak, holott 127.000ft-os darab volt.
Rendben, értettük, te isteníted, mert jó. De ha miattad megveszi, és ugyan olyan rossz tapasztalatai lesznek vele mint nekem, akkor cseszheti, hogy neked jó volt.
Vannak jó, és rossz visszajelzések, emészd meg. Had mérlegeljen a maga meglátása szerint.
inkább ha jót akarsz vele futóbicikli
Nyuszi motor vegyél aztán bicikli
És az autóban az komoly kárt tud tenni a láb meg lakásban is még ha te irányítod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!