Dydex Apibaby méhpempő kapszulával kapcsolatban valakinek tapasztalat? Mi lassan egy éve próbálkozunk a babával sajnos sikertelenül esetleg megérné kipróbálni?
Szia köszönöm hogy írtál
Te milyet használsz és mióta valamint te is baba dolog miatt szeded?
Ismerősöm szedtr neki nem.segített.
Lehet inkább egy jó vitamin kellene
Köszönöm hogy írtál sajnálom hogy az ismerosodnek nem segített :/
Hat szedek 2000Ne D-vitamint, 400mg E-vitamint, 800mg Folsavat illetve B-komplex vitamint is naponta mindegyikből egy szemet.
Inofolicot is kipróbáltam orvosi javaslatra ittam 2 hónapig de sajnos az sem vált be és a ciklusomba is bezavart ezért abbahagytam
Ezek előtt próbáltam meg Femibion 0-át és Jutavites magzatvedő vitamint is szóval már jó pár dolgot és sajnos eddig egyik sem vált be
Ezért szeretném kipróbálni a méhpempőt is hátha
Trimeszter vitamin :D
Nrkrm ajánlották sikersztorikent aztán bummm 2 hónap mulva baba lett.
Ajánlottam tovább akinek nem.sikerült évekig baba és bumm ott is lett :)
Van férfiaknak is
Ez jó hangzik 😍
Gratulálok 🥳
Ki próbálom hátha 🤞🏼
Köszönöm
Köszönöm!Nincsmit ez csak egy tanács vagy megfogadod vagy nem :) Sose lehet tudni én is az esélytelenek nyugalmával indultam neki és 2.babámat várom :)
Vitamin meg sose árt,van aki panaszkodik mert összekuszálja amensesét de igazából rendben rakja mert előtte nem volt jó :)
Sok sikert!
Köszönöm szépen a valaszaitokat
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!